Kojenecké mléko Nestlé Althéra. Máte zkušenost?

tymothy
17. lis 2009

Máte někdo zkušenost s kojeneckým mlékem althéta? Máme alergii na BKM a potřebovala bych z něčeho udělat kašičku...🙂 Nebo případně, jaké používáte jiné kojenecké mléko (myslím pro děti s alergií) ? Já dosud jen kojila, takže se v tom vůbec nevyznám...

tymothy
autor
18. lis 2009

Opravdu ho nikdo nepoužíváte? 😉

safron1
18. lis 2009

Jeste exiatuje Nutrilon Allergy care, potom Nutrilon allergy digestive care - i pro nesnasenlivost laktozy spolu s BKM, pak ta althera, ta je nastepena vic nez allergy care, ale je o dost osklivejsi. Pak zbyva mleko Neocate - predepisuji na gastru, je to aminokyselinova vyziva, totalne bez BKM, plechovka stoji 1400 Kc bez predpisu.
My vyzkouseli postupne vse, nejlepsi chut ma Allergy care, nejsklivejsi je prace ta Althera, ja ji male sladila glukopurem. Kase z toho jdou, ostatne vsechno jako z normalniho mleka, ale ta chut... 🤐 🤐

Za sebe, zkusila bych nUtrilon Allergy care, pokud by to proslo, OK, pokud ne, dal bych zkusila Altheru a az pak po vysetreni Neocate. Allergy care ti muze predepsat i pediatr, stoji s receptem cca 100 Kc.

tymothy
autor
19. lis 2009

Jé děkuju. Tak to jsem nevěděla, že je ta Althera tak ošklivá. Já právě slyšela jen o Nutrilonu Allergy, že není nic moc, tak jsem si říkala, že by Althera mohla být trochu lepší.

8petule8
28. črc 2011

A nevíte jestli je Althéra úplně bez laktózy a nebo já jen snížený obsah?

jankadudova
28. črc 2011

Ahoj, ma snizeny obsah laktozy uplne na minimum, myslim ale, ze bys to mela probrat s pediatrem. Jsou to specialni mleka, ani je nenajdes normalne v regalu. Je to v podstate lek, takze bych do toho nesla naslepo. Muj syn ma Nutrilon allergy care, vyzkouseli jsme i digestive care a take Nestle Alfare - ten je skutecne odporny, vubec mu nechutnal.

luthien.k
28. črc 2011

@8petule8 , toto mléko se indikuje při alergii na BKM, laktózu obsahuje: 73% laktózy a 23% maltodextrinu.