Kolik by mělo vypít 3měsíční miminko umělého mléka?

barulin16
4. led 2016

Maminky, prosim o radu. Kolik by melo vypit 3 nesicni dite umeleho mleka za den? vazi 4 a pul kila. Snazim se ji kojit a jen se vzteka a vysiluje se, tak nevim kolik ji mam potom dat..

huremsultan
4. led 2016

Zdravím,pokud se vzteká nemá to cenu nutit asi mu to nestačí.Většinou to máš napsané na té krabičce kolik muže vybít.Ale řídit se tím nemá smysl znám to ze své zkušenosti.Dej mu tolik kolik bude chtít.Ale nejprve začni zhruba od 60ml až 90ml a uvidíš kolik si vypije a jestly ještě bude chtít.Za den muže vypít asi 900ml zaleží kolik vypije a za jak dlouho si bude vyžadovat další dávku mléka a také jestly k tomu kojíš.Snad ti to pomuže.Vlastní zkušenost též mám 3 měsíční miminko.Tak se měj 😉 😉

lindaaax
4. led 2016

Dává se dávka, jak je k věku dítěte uvedena na obalu UM. Pokud něco vypije, tak měla hlad, pokud ne, kojení stačilo, i když se vzteká. Důležité je dodržovat návod na UM a hlídat si odstup jednoho krmení UM od druhého krmení UM 3 hodiny, aby miminku nebolelo bříško. Kojení mezitím může být prakticky stále, to se do toho nepočítá (a pokud kojit chcete, tak přikládat často). Nezapomeňte na um používat speciální lahvičky (například avent).