Máte někdo zkušenost s Nestlé Beba Comfort?

mony81
19. kvě 2013

Ahojda. Od druhého měsíce musím syna kvůli nedostatku MM dokrmovat UM. Začali jsme Nutrilonem HA, protože jsem alergička. Ale malý se mi po něm sám nevykakal a měl příšerné koliky. 3 týdny jsme téměř každodenně rourkovali, až jsem to nevydržela a po domluvě s Dr. jsme přešli na Nutrilon Comfort. Efekt se dostavil, zácpa zmizela, ovšem přijde mi, že malému to stolici změkčilo až moc. V bříšku se mu to úplně vaří, že ani spinkat nemůže.. a to ani v kočárku ☹. Sice pokaždé nepláče, jen někdy, ale spokojený není. Kňourá a je neklidný. Dr. mi poradila, ať zkusíme Bebu Comfort http://umela-mleka.heureka.cz/nestle-beba-comfo... . Že je možné, že mu složení Nutrilonu nevyhovuje. A tak jsem se chtěla zeptat, jestli s ní někdo nemáte zkušenost. Je to zřejmě nějaká novinka a nenašla jsem žádné recenze ☹ Navíc ji u nás v lékárně ani nemají, asi bych musela objednat přes internet. Moc děkuji za názory.

terezkax
19. kvě 2013

Nemám osobní zkušenost, ale jde o novinku, kterou lze objednat v jakékoliv lékárně. Cena cca 265Kč

helcenka
20. kvě 2013

S Bebou Comfort zkušenost nemám, ale s normální bebou ano, prďola mi po ní blila jak alík. Tak jsme zase naopak museli přejít na Nutrilon. Dr. mi říkala, že Beba je jakoby víc "hutná" a každé bříško ji nesnese.
Takže za mě radím objednat ji v lékárně (jak píše terezkax - pokud v lékárně něco běžně nebo momentálně nemají, tak mi to vždy objednají) a vyzkoušet.

mony81
autor
20. kvě 2013

Tak jsem to zkusila u nás v lékárně objednat a neuspěla jsem ☹ Prý ji nemají v nabídce. Tak budu muset hledat dál..

petoska
20. kvě 2013

my jsme měli bebu sensitive na citlivá bříška, protožě měl malý prdíky a málo kakal a pomohla nám teda super, s tou komfort zkušenost nemáme

mony81
autor
21. kvě 2013

No tak pokud neseženu comfort, zavolám Dr. a můžeme zkusit tu sensitive.. Ona mi právě poradila comfort, že by měla mít stejné účinky jako nutrilon comfort. Díky za odpovědi 🙂