Cci se zeptat 2.12. nám bude půl roku můžeme už přejít na méko 2 už bude ukončený 6 měs
@slunicko76 a je to tak že v půl roce už jo 6 měs ukončený že.No mě se ted malej budí nad 10xza noc
@ssarka ukonceny je, kdyz zacinas sedmy, Nase holcicka se narodila 5.5.,takze po 5.11.jsme najely na tu 2
No mě dr.říkala že ten celý červen se počítá takže červen červenec srpen září listopad jsme měly 2.11 jsme měly ukončený 5 mě
Ukončený 6 měsíc je 5 měsíců a 30 dní. Dřív se prý může dát pokračovací mléko když jsou už příkrmy.
@ssarka utekl ti říjen🙂
@ssarka tak budeme počítat 😀 2.7 - ukončený 1 měsíc, 2.8 - ukončený 2 měsíc, 2.9. - ukončený 3 měsíc, 2.10 - ukončený 4 měsíc, 2.11 - ukončený 5 měsíc, 2.12 - ukončený 6 měsíc . Takže to máš správně - v prosinci začínáte 7 měsíc.. Mojí malé bude teď 26.11. 6 měsíců a dnes začneme s pokračovacím mlékem - přikrmuju už 1,5 měsíce.
boruuvka Tak super mě každý tvrdil něco jiného tak jsem nevěděla jestli můžu dávat příkrm od 5 měs. jinak my přikrmujeme tak necelý 2 měs
@ssarka jasně, to víš že to máš dobře. 2.6. - 2.12. je šest měsíců. 😉 😉
@berenika39 no ale ukončená 6 měs o to mi šlo.
no, vždyt jo, tvůj prcek je na světě celý červen, červenec,srpen,září,říjen a listopad. celých šest měsíců. na konci listopadu má ukončeý šestý měsíc. pár dnů sem tam určitě nehraje roli 😉
Ja jsem to tak udelala, dr. mi rekla, ze jestli se casto budi, tak ho E. uz muzu dat. Cekala jsem, ze pak bude spat jak dudek, ale to se nekonalo!🙂 Dodelala jsem krabici Nutrilon 1 a pak uz najela na dvojku. Krasne mi to vyslo, ze to bylo asi dva nebo tri dny po "pulrocnich narozeninach".🙂