Neocate-málo pije. Máte podobnou zkušenost?

katebk
7. čer 2020

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máme alergii na kravské mléko, bohužel jsme to vychytali těsně předtím, než jsme zavedli příkrmy, takže jsme zatím jen na mléku. Pila sunar 5x200ml a teď vypije 60ml, když ji hodně premlouvam tak 100ml,ale dal už se ji navaluje, takže nic. Dnes jsem počítala kolik vypije a je to 500 ml, ted máme 5 měsíců. Je klidná ale mezi jidlem, když ji dám napít, musím po chvilce přestat, je evidentní, že to tahá z hladu. Zatím jsem úbytek nezaznamenala ale jsem z toho na nervy, moje otázka je, jestli jste to taky tak měli, že se tak snížily ml? Je mi ji strašně líto, je to fkt hnus, předtím jsme měli totiž sunar a alergie vypukla až po měsíci :( takže se ani nedivím, že to nechce, sladit jsem zkoušela

zuzkasim
7. čer 2020

Je to fakt hnus. Ale na druhou stranu, nekojené děti přece začínají s příkrmy dřív, zhruba od 4 měsíců, nebude jednodušší tedy začít vařit zeleninu a hned toho (snad) do sebe dostane víc?

katebk
autor
7. čer 2020

@zuzkasim no dneska jsem zkusila cuketu, tak chci pomaličku začít ale má teď hrozně rozdrážděnou imunitu, ja do 4.mesice kojila, potom jsme přešli na sunar a nic, šli jsme na 2. dávku hexa (a domluvili jsme se s dr, že žačneme prikrmy) a druhý den po, to začalo :( malá se osypala při papání a pri druhým už to měla po celém tělíčku, nasadili jsme nutrilon alergic a nepomohlo, takže od pátku jsme na tom, kopřivka zůstala naštěstí už nerudne a nenatíká, zítra dr zavolám ale po dnešním zjištění, mě to dostalo, malá byla spokojená, šťastná a teď je vidět, že je fakt smutná

katebk
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zuzkasim
7. čer 2020

@katebk Hm, mě se nelíbí to spojení s hexou☹ A už by ses nerozkojila? Jako fakt nevím, co poradit, to je blbá situace.

krupka3
7. čer 2020

To jsou ta ockovani, no... Ted jsi v prekerni situaci, kdy kojit nemuzes, z UM jen naprosty hnus, ze ktereho diteti navaluje, a na prikrmy ma ted sileme podrazdena streva, takze naprosto nevhodne taky. Dost pat. Asi bych zkusila k tomu UM podavat jeste vodu aspon na zizen a holt budete muset tuhle krizi chvili ustat... Popravde bych se na tvem miste asi hodne posnazila znovu rozkojit, to by vas zachranilo. A dalsi ockovani bych odlozila na dobu neurcitou.

miksar
8. čer 2020

@katebk druhý syn byl také na Neocate, bylo to neskutečné trápení, přesně jak píšeš. Začít dávat příkrmy bylo vysvobození. Lépe Neocate pil, když jsem mu ho dala ve spaní. To zvládal i 100ml, jinak vypil max 50 ml. Přeju pevné nervy, je to trápení.

katebk
autor
8. čer 2020

Holky zkoušela jsem v sobotu k prsu ale jak nemluví, tak přísahám, že jsem slyšela "fuj", ja mam akorat problém v tom, že ještě jsem neměla po šestinedělí a už jsem měla měsíčky, takže za celý měsíc jsem měla fkt dost mlicka jeden tyden, napadlo mě odsávačka ale nejsem schopna odsát na každé jídlo 200 ml (což ona už normálně pila i v těch necelých 4 měsících MM) a taky mam strach kdybych treba dvě jídla dala svoje a pak neocate, tak už si to nevezme vůbec. A holky, myslíte, že muze reagovat po cuketě? Jako složení je úplně primitivní a dneska nám opět trošku vyskočily pupínky, včera jsem ji trošku cukety dala.

katebk
autor
8. čer 2020

Ale už se dneska lepšíme, tak vypadá, že si zvyká..uff