Plně kojené dítě mi začalo odmítat prs. Čím to je?

martavatar
7. říj 2011

Prosím poraďte mi. Mám měsíc starou holčičku, plně kojenou, nikdy jsem s kojením neměla problém, holčičku jsem kojila co dvě hodiny. Malá hodně pláče kvůli bříšku, včera plakala skoro celý den, naposledy jsem ji nakojila ve 22 a od té doby prs odmítá. Jen ji k prsu přiložím, tak je hysterický záchvat, nesnaží se ani přisát. Po tom co osm hodin nepila, jsem ji dala kojenecky caj z lahvicky, ktery normalne vypila, tak jsem pak mléko odstříkala a z lahvičky ho taky normálně vypila. Teplotu ani žádné afty nemá. A taky mi příjde divné, že se o to jídlo vůbec nehlásí, nepláče. Čím to může být?? ☹

monapink
7. říj 2011

@martavatar
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/laktacni...
Zkus se pozeptat zde laktacni poradkyne,treba Ti v necem pomuze, poradi..Chce to pevny nervy a nestresovat,lehce se mi to uz ted rika,ale skrz kojeni jsem si uzila s malou sve,nakonec jsem kojila do desateho mesice,kdy to zacala bojkotovat a odstavila se..
Jinak mala mela take u prsa hystericke zachvaty,bojovala a odmitala prs,mela silene koliky...u nas vse zpusobila alergie na bilkovinu kravskeho mleka,tak pokud je u Vas nejaka alergie,omezila bych mlecne vyrobky,spousta deti je na ne citliva a nebo primo alergicka..