Přimíchávání kaše do umělého mléka

petra57
27. říj 2016

Dobrý den maminky,

prosím Vás, malé jsou zítra 4 měsíce. Na noc bych jí chtěla mlíčko zahustit kaší. Máme Nutrilon při kojeneckých kolikách a chci přimíchat kaši Nestlé sinlac (nemléčná, proti alergiím). Mám normálně udělat Nutrilon ve standardním poměru 1 naběračka na 30 ml vody a k tomu přidat kaši? Ale kolik kaše přimíchat? Chci to dávat lahvičkou, ne lžičkou. Dudel máme od Aventu. Musíme už teď mít dudlík č. 4, protože tento Nutrilon je hustší. Ale mám i dudel na kaše.

Moc děkuji 🙂

lajla
27. říj 2016

A proč ji neuděláte jen řídkou kaši...a nekoupite dudlík na kaše, avent má...3 + je to myslím? Musíte kouknout...4 má jen klasické otvory ne? Tím to nepotece...
Dvě různé věci bych dohromady nemichala

lajla
27. říj 2016

Jo máte dudlík na kaše😂 tak ten bych použila...klasický hustou kaši tím neprotahne ale řídkou ano

msimankova
27. říj 2016

Kdyz jsem zacala pridavat kasi do UM, tak jsem treba jednu odmerku nahradila mensi lzici kase, ale k Nutrilonu davam bud Nutrilon nebo Hami ryzove mlecne, to je podobne. Porad na noc davam jen hustejsi mleko, takze staci vcelku normalni otvor, ty dudliky na kasi jsou fakt az na tu hustou - ale ja pouzivam Mam. Husta kase u nas nefrci, tak ho mame do poctu 🙂

neeva
27. říj 2016

Ja udělám klasicky mlíčko a do něj pridam 4 odměrky nemlecne rýžové kasičky. Je to tak akorát ani mic husté ani ridke. Dudlík máme 3 Mam a vypije to bez problemu, je to takové hustejsi mlíčko. Uplne hustá kase u nas taky nefrci.

hel18
27. říj 2016

@petra57 mym holkam taky budou zitra 4 mesice a od vcerejska jsem jim zacla do sunaru pridavat 2 odmerky ryzove kase doufajic,ze se budou mene budit. Ale nezafungovalo. A vypiji to klasickou savickou na mlicko.

petra57
autor
27. říj 2016

Díky moc 🙂 Jak vidím, tak je množství přidané kašicky spíše o pocitu, jak to poteče a jak to bude prckům chutnat 🙂 Tak kaše od Nestlé, co o ní mluvím, je také rýžová.

@msimankova do UM by se prý mléčná kaše už dávat neměla. Dr. mi říkala, že pokud je kašicka mléčná, musí se dělat ve vodě.

@hel18 tak všechno nejlepší holčinám 🙂

msimankova
27. říj 2016

@petra57 Vidíš, to jsem nikdy neslyšela... Mojí Dr. jsem to říkala a nic nenamítala. Když to není úplně jiný výrobce (Hami je stejný výrobce jako Nutrilon) a upravím i množství vody, neviděla bych v tom problém, hlavně v tom množství, jaké spotřebuji 🙂

veronika223
Odpověď byla odstraněná
Zobraz