Teplota mléka. Máte trik podle kterého dávat správnou teplotu?

16. říj 2021

Maminky..
Malinká 10dni ..Odstříkávám ji mléko z prsa do lahve.Nekojime (zdravotní duvody) Než odstřikám levé a Než pravé zdá se mi mléko vlažné ale teplotu kterou má mi nepřijde.A v noci když dávám UM mi to přijde teplejší.. Nějaký trik nebo teploměr podle kterého bych dávala malý správnou teplotu? A hlavně stejnou ? Proto si myslím že
nás trápí prdiky.. Jinak konvici na které jdou nastavit stupně mám..

merope
16. říj 2021

Přišlo mi, že než to odstříkám, tak je to studený. Vždycky jsem ohřívala. Já měla ohřívačku na lahve - případně jestli jde ohřívat v konvici, vkládá se celá flaštička s mlíkem do teplé vody. Držím pěsti, ať ti to kojení jde takto co nejdéle, je to šíleně náročné, ale stojí to za to. Já to takto vydržela skoro 4 měsíce, než jsem prohlásila, že už se buď přisaje sám nebo konec. A on se začal přisávat konečně sám a další rok jsme si to mohli užívat.

jjasmina
16. říj 2021

@merope kojení, když se to vezme, tak je nejlepší věc, že začátku byl boj teda, ale taky sme to zvládli. Oproti tomu sme měli doma mimino od kamarádky, které je na um a hrablo by mi z toho.

mia_von_prag
16. říj 2021

Mleko by melo byt kolem 37 stupňu. Měřila jsem bezdotykovym teploměrem nebo jsem vyuzila ohřívačku mléka.

merope
16. říj 2021

@jjasmina A teď si představ, že si to zkombinuješ - odsáváš a ještě ohříváš, takže tak hodinu-dvě strávíš "kojením", hodinu-dvě pauza a zase znovu. Ve dne v noci. Šílené, ale co by člověk pro toho svýho drobka neudělal, když se nezvládne přisát.

jjasmina
17. říj 2021

@merope jaj teda neumim si představit, ono se mi malá budila totiž max po hodině i dřív, no děláme pro ti miláčky, co je třeba ❤️

merope
17. říj 2021

@jjasmina Malý byl už od narození nejedlík. Což v kombinací s tím, že byl droboučký a s bradavkou přisával vzduch, tak mu to fakt moc nešlo, bylo taky dost vražedné. Z nejedlíka nevyrostl, mlíko může pořád a ve velkém 😀.