Umělá výživa. Poradíte s výběrem?

11. lis 2020

Holky, mám dvoutýdenního prcka. Kojím a na noc jsem dokrmovala Nutrilonem. Vypila mi po kojení max 30ml. Za týden přibrala jen 100g. Navíc se po každém kojení a krmení pobleje, že ji to jde i nosem a pak se kroutí a křičí, asi ji bolí bříško.
Dr mi doporučila dokrmovat umělou výživou po každém kojení a mám si vybrat vhodné mléko AR proti blinkání a proti bolení bříška.
Našla jsem jen Sunar AR comfort 1. Existuje ještě něco jiného? S čím máte zkušenosti prosím?

pinkyy
11. lis 2020

Me se mala po sunaru hrozne ucpala, ale jsou to uz 2 roky. U druheho premyslim o kozim mleku "Nase mleko" , cetla jsem, ze je setrnejsi, nez kravske.

beatty
11. lis 2020

Poradila bych spis pozvat si laktacni poradkyni. Mrknete na mamila.sk, tam je seznam podle kraju. Ja jsem za to ani neplatila.
Kazdopadne ve dvou tydnech se muzete luxusne rozkojit. S dokrmovanim si akorat zadelate na to, ze brzy prestanete kojit uplne. Nehlede na vsechny benefity vaseho mleka.

puhelin
11. lis 2020

Rozhodne se priklanim k laktacni poradkyni. Sve mleko mate, tak by stalo za to umele odbourat uplne. Z toho michani materskeho s umelym je pochopitelne, ze zvraci.

hermanka88
11. lis 2020

Ahoj,pokud by se kojení nezdařilo i přes pomoc LP,tak AR dělá ještě Beba a nově taky Hipp.My jsme byli hooodne blinkaci,ale na UM od porodnice bohužel.V nemocnici nasadili Nutriton do mléka,máme Hipp combiotik.Ale uvažujeme teď přejít na ten AR od Hippu.Budi se radit příští týden s dr. na 4 měsíční kontrole

lida9
11. lis 2020

proc dokrmujes UM? blinkani je dle meho nazoru znak ,,prepiti,, ... nejakymi tabulkami o pribirani bych se neridila, teda pokud nemas predcasne narozene miminko ci jine problemy... chce to klid, kojit pokud to jde, nevazit a nestanovovat zda je vse ok jen podle pribirani... LP urcite pomuze ,,hodit te do klidu,, a verit si, vyzkousej🙂

squezy
11. lis 2020

Také doporučuji nejdříve navstevu laktacni. Pokud máš VZP pojišťovnu, tak kdyz si necháš účtenku, tak na to snad i přispívá