Otěhotnění v červenci 2011
Ahoj holky, jsem tu nová. Pozitivní těhu test, asi 5. týden. Zatím cítím bolesti a únavu, příští týden poprvé na UTZ. Ráda popovídám s dalšími novými těhulkami a určitě budeme i rády za rady těch zkušenějších 😎 To co nás určitě nejvíc zajímá: máte také bolesti od samého počátku? co se děje na prvním vyšetření a kdy už si můžete říct, že jsem opravdu těhotná? Zatím mám strach si cokoliv připouštět, abych to nezakřikla 🙂

•
31. črc 2011@xavera No já jsem měla hodně problémy s močákem,táhlo se to skoro rok tak jsem to časté čurání i v noci přikládala tomu a už byla zase hotová že je to tady zase a ono to bylo //....je mi to jedno,pokud bude vše v pořádku klidně si to odtrpím ale to všechny 🙂 ...akorát to běhání nahoru dolů na wc mě nebaví 😃
0
Holky,
tak se k Vam pridavam. Cerstva cervencova tehulka 🙂 Dneska mi vysly na testu zcela jasne // 🙂 Tak ted uz jen verit, ze vsechno bude ok.
tak se k Vam pridavam. Cerstva cervencova tehulka 🙂 Dneska mi vysly na testu zcela jasne // 🙂 Tak ted uz jen verit, ze vsechno bude ok.
🙂 @sitrunamelissa gratuluji a drzim pesti 🙂 jsme tu vsechny jak na trni .. kdy pujdes k mudr?
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Jsem po IVF a mám potvrzeno těhu z krvě HCG 14 dní trasnferu 381. Měla bych být podle MS 5tt. 11.8 jdu na utrazvuk, je to děsně dlouhá doba, ale doufám, že to rychle uteče a ten UTZ bude v pořádku.
Všem Vám držím palce přeju moooc štěstíčka a pohodové těhotenství 🙂 .
Všem Vám držím palce přeju moooc štěstíčka a pohodové těhotenství 🙂 .
@kixi je to 6 a více týdnů? Jetli jo, tak tam srdíčko bude,
koukni se sem a pročítej
tam se dozvíš fakt hodně
http://tehotenskakalkulacka.sk/
koukni se sem a pročítej
tam se dozvíš fakt hodně
http://tehotenskakalkulacka.sk/
@kixi Děkuju moc. S Mudr je to slozitejsi. Tady se chodi jen k por. asistentkam. A k Mudr jen 2x v tehotenstvi. Dneska jdu k por as. se s ni poradit, jak tady vubec mam postupovat s kontrolama a se vsim 🙂 No uvidime. Dam pak vedet.
@myslik : Dekuju 🙂 No podivej, myslim ze se sexem neni zadny problem. Pokud nejsi rizikova (neprodelalas potrat, nekrvacis, necekas dvojcata, neporodilas drive predcasne...) tak sex neni problem, pokud to oba citite. Neni treba cekat do 12 tydne.
@myslik : Dekuju 🙂 No podivej, myslim ze se sexem neni zadny problem. Pokud nejsi rizikova (neprodelalas potrat, nekrvacis, necekas dvojcata, neporodilas drive predcasne...) tak sex neni problem, pokud to oba citite. Neni treba cekat do 12 tydne.
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat co si myslíte o tomhle:? MS jsem měla 4.června a to pět dní, pak jsem jí měla 10.července a to jen dva dny jsem špinila a teď jsem jí měla včera a to jeden den a taky pouze špinění. Test jsem si dělala minulý týden a nic 😞 S přítelem se snažíme už přez půl roku a pořád nic 😞 ale MS mívám docela pravidelnou a běžně pět dní. Tak bych jen chtěla znát Váš názor a jestli si mám dojet hned pro test, ve středu jdu jinak na gyndu. Děkuju moc
@machacada No zalezi na tom, jestli to do stredy vydrzis. Pokud ano, tak vydrz k doktorce a pokud ne tak si udelej test, ale doporucuju z ranni moci. A dej urcite vedet!
Začni psát odpověď...

Odešli