Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011
Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

•
20. čer 2011@lipetra tý jo, to bych nevydržela nejíst. A to chodím spát taky v 10
0
@marketas1 no pritel ma problem, on jak hral hokej,tak to mel nastavene jinak, pred treninkem nemohl jist, takze treba vecerel pozde vecer a pres den taky toho moc nesnedl a zvyk je zelezna kosile, tak ted treba rano neco sni a pak cely den nic a vecer je schopen snist cele kure se zeleninou 😃
vse je to o vuli, ale zas v tehotenstvi se to nesmi prehanet, proste kdyz mas chut, tak si klidne dej, ale kdyz nemas, tak za kazdou cenu to do sebe cpat, taky nema smysl.
vse je to o vuli, ale zas v tehotenstvi se to nesmi prehanet, proste kdyz mas chut, tak si klidne dej, ale kdyz nemas, tak za kazdou cenu to do sebe cpat, taky nema smysl.
Začni psát odpověď...

Odešli