Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011
Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

•
13. črc 2011@lipetra mám tu žlutou, koupila jsem co miporadila prodavačka, sem tomu nerozuměla, měla jsem v rukách nějakou velkou sadu lahviček se vším možnýmao na ať si koupím zatím tuhle na začátek, ať jako mám jednu doma pro všechny případy a pak uvidím co dokoupím. To byla jedna z prvních věcí, kterou jsme kupovali totiž. Jsme nevěděli pohlaví a mermomocí jsme chtěli nakupovat. 😃
0
@lipetra a dudlík mám jeden, bylo mi doporučeno že jeden stačí max. 2 kusy, jeden silikonový apak je ještě jinej druh, prej každé dítě si vybere co bude žužlat, některé nechtějí vůbec, pak se to mění zase podle měsíců, takže mám koupený jeden pro novorozence silikonový značky NUK.
@lipetra http://www.aventbaby.cz/lahvicky
jééé a dokonce mají modrou a růžovou edici, ty lahvičky vypadají stejně, jen koukej jestli je to bezkolikové a pak jestli ten měkkčí nebo kterej dudel.
jééé a dokonce mají modrou a růžovou edici, ty lahvičky vypadají stejně, jen koukej jestli je to bezkolikové a pak jestli ten měkkčí nebo kterej dudel.
@kajka_37 já ti nevím, já tam jdu v úterý, prej mě tam budou držet 2 hodiny, nesmín jíst 10-12 hodin před, den předtím nesmím nic tučného, ráno můžu pít čistou vodu. Poslední 3 dny bych měla dodržet příjem sacharidů aspoň 150g aby to nebylo zkreslené. Jen nevím jestli mám moč donést nebo budu dávat až tam, asi si ji radši vezmu i z domu.
Začni psát odpověď...

Odešli