Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011
Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

•
19. kvě 2011Jo a pro ty, co by chtěli čtyřkolku od cam cortiny http://detskezbozi.com/inshop/pictures/store/Ca...
0
@lipetra http://detskezbozi.com/cam-cortina-x3-tris-evol... kdyby jsi si ho chtěla objednávat přes net, tak každá kačka se počítá 🙂
koukám furt kočárnice řáděj hihi
@kajka_37 jakto že bez vycházek? i když ona je to jedno, prej na těhule nechoděj, já jezdila i na celý víkend pryč, ten jsem to včera ukončila, kvůli nové smlouvě,ale za 14 dní asi zase půjdu na neschopenku. Mě říkala sestřička, že mám nárok na 4 hodiny a je na mě, kdy je chci mít.
Jako dneska točky, sem celý dopolko pracovala,skoro až do půl druhé a teď mi volal šéfko, že změna, že to bude úplně jinak, tak nejsou ti chlapi na zabití.
Jinak jsem zase byla po obchodech, už je mi to trapné, někam vlezu, vyzkouším co můžu a nic nekoupím, ve všem vypadám jako Matylda, nevím včem budu jako v létě chodit. Halenky trička, kalhoty, rifle v poho,ale koupit nějakou sukni nebi 3/4 fakt problemos. Ani v bazaru v těhu sekci jsem dnes nic neukořistila chjooo.
@kajka_37 jakto že bez vycházek? i když ona je to jedno, prej na těhule nechoděj, já jezdila i na celý víkend pryč, ten jsem to včera ukončila, kvůli nové smlouvě,ale za 14 dní asi zase půjdu na neschopenku. Mě říkala sestřička, že mám nárok na 4 hodiny a je na mě, kdy je chci mít.
Jako dneska točky, sem celý dopolko pracovala,skoro až do půl druhé a teď mi volal šéfko, že změna, že to bude úplně jinak, tak nejsou ti chlapi na zabití.
Jinak jsem zase byla po obchodech, už je mi to trapné, někam vlezu, vyzkouším co můžu a nic nekoupím, ve všem vypadám jako Matylda, nevím včem budu jako v létě chodit. Halenky trička, kalhoty, rifle v poho,ale koupit nějakou sukni nebi 3/4 fakt problemos. Ani v bazaru v těhu sekci jsem dnes nic neukořistila chjooo.
Začni psát odpověď...

Odešli