Začínající těhotenství, prosím o vaše rady a odkazy
Ahoj holky!!!
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂

•
29. led 2008Já taky doufám,že už mě bude líp,přes den to jde,ale večer to stojí zato.Nejlíp je mi po ránu,když se vzbudím.utěšuju se tím,že když mi je blbě, že se mimču snad daří dobře a všechno je v pohodě.Co ty?jsi doma, nebo chodíš do práce?
0
Já měla ranní nevolnosti jeěště nedávno,ted se mi to všechno přesunulo na večer.já jsem doma,protože jsem ze začátku špinila a musela jsem na 4 dny do nemocnice dostávala jsem utrogestan a ted doma ho muím pořád brát aa stále dodržovat klidový režim,takže poctivě ležím a odpočívám a když už mě to přece jennebaví tak jdu na koníka 😃 necháš si říct co to bude?
ahojky holky já jsem zoufalá a smutná včera v půlnoci jsem začala krvácet ale nebyla to krev jako při ms ale taková hnedá tmavá,tak jsem jeli do porodnice na pohotovost tam mě událi uzt a mimi v pohodě srdíčko bilo a dr říkal že v děloze není známka krvácení,tak mě píchnul injekci proti krvácení a poslal domů....dr mě jeste predepsala ascorutin...máte někdo zkušenosti s tímdle??ted už jen špiním,myslíte že to mohli být zbytky sliznice,a ted se to vycistilo???mám strach. 😞 😞
kacisko: neboj nic, pokud je mimi v poradku, tak nekdy se to stava, pokud nenasli nic na ultrazvuku, muze to byt treba praskla cevka nebo tak. Dulezity vzdycky je, aby to nebylo cerstve krvaceni jako hodne cervena krev. Akorat se teda divim, ze te pustili domu, kdyz jsem to mela ja, musela jsem byt v nemocnici, ale me tam rovnou videli hematom, ktery to zpusoboval. Ale důlezity je, ze mimi je v poradku!! Ver tomu fakt a ascorutin je vitamin proti krvaceni a zpevneni cevnich sten.... zbytky sliznice by vypadaly jinak, byly by to kusy srazene...tohle je jen doznivani spineni....
Začni psát odpověď...

Odešli