Začínající těhotenství, prosím o vaše rady a odkazy
Ahoj holky!!!
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂

•
11. únor 2008ahoj no to nemuzeme 🙂
0
no ja jsem doma od zacatku teda co jsem se vratila z nemocnice, zacatek byl drsny a ted porad jeste mam mit klid, takze uz do prace nechodim, budu delat z domova 😉 citim se fajn, brisko trosku zacina rust, ale zatim se vejdu v pohode do sveho obleceni, mam jen takovy velky spicek 🙂 zitra mam kontrolu, tak jsem zvedava. Zatim ani nejak nepribyvam na vaze, tak nevim, zda je to normalni, tak aby hlavne to male pribyvalo =-)
kontrola snad dobry, brali mi krev na vsechny ty veci - protilatky, HIV, zloutenka atd. tak to budu vedet az priste. Ultrazvuk by mi ani nedelal, ale pripomela jsem mu ten hematom, tak pak delal a uz tam nic neni, tak jsem rada...a mimco bylo rozcabeny jako kosmonaut 😃 no jo ma tam jeste hodne mista 😉
beru: ja zadne nevolnosti neznam 😉 a vcera jsem jela busem a taky to bylo v pohode, takze jsem stastna zena 😃
lentillka: ja vim, ze se kontryhel pije na upravu menstruacniho cyklu jako aby byla menstruace, takze v tehotenstvi bych ho asi rozhodne nepila, protoze to nema zadny smysl x-)
lentillka: ja vim, ze se kontryhel pije na upravu menstruacniho cyklu jako aby byla menstruace, takze v tehotenstvi bych ho asi rozhodne nepila, protoze to nema zadny smysl x-)
Ado ahoj, zdravím i tebe, úplně jsem tě přehlédla :-N
Lis tak to je paráda, že kontrola dopadla dobře.Já jdu v pátek na velký UTZ, kde budou kontrolovat orgány a všechno.Na jednu stranu se těším, na druhou strašně moc bojím....... :-|
Lis tak to je paráda, že kontrola dopadla dobře.Já jdu v pátek na velký UTZ, kde budou kontrolovat orgány a všechno.Na jednu stranu se těším, na druhou strašně moc bojím....... :-|
Začni psát odpověď...

Odešli