Začínající těhotenství, prosím o vaše rady a odkazy
Ahoj holky!!!
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂

•
13. únor 2008musime je zaprahnout, je nam hic a jsme unaveny tak pomahej .... budu chodit na houby jen ukazovat a on bude sbirat a tak 😃 :-p
0
Holky ahoj, jak se daří? 🙂
Ta plodovka povinná není, pokud je ti méně než (myslím)30 let
Ta plodovka povinná není, pokud je ti méně než (myslím)30 let
Pajco ahojky, držím palečky, at to dopadne dobře u Dr.
Třeba to špinění nic není, ale budeš mít aspoň jistotu, když si zajdeš k Dr.
Třeba to špinění nic není, ale budeš mít aspoň jistotu, když si zajdeš k Dr.
Jasný, pokud to mají v rodině, tak je to určitě povinné, ale jinak ne a právě že se to ani před třicítkou nedoporučuje, protože hrozí infekce pro plod.Něco málo jsem o tom četla.Když je ti 25 a v rodině žádný Downův syndrom nemáte, tak na plodovku určitě nechoď 😉
Pajčo, neblázni, otravovat tam nebudeš, je to jejich práce doktorů, aby tě vyšetřili.lepší než si něco vyčítat.Mně Dr. vždycky říká, když budou nějaké problémy, mám ihned přijít.Takže upaluj 🙂 A dej pak vědět 😉
Pajčo, neblázni, otravovat tam nebudeš, je to jejich práce doktorů, aby tě vyšetřili.lepší než si něco vyčítat.Mně Dr. vždycky říká, když budou nějaké problémy, mám ihned přijít.Takže upaluj 🙂 A dej pak vědět 😉
Já jsem tam Pajčo ze začátku chodila pořád a "jen"kvůli tomu, že mě píchalo v břiše.Dr. mě uklidnil, že se mi jen roztahuje děloha a byla jsem klidnější.Nic nepodceňuj.Já bych kvůli špinění běžela k Dr. hned, i když třeba ti fakt řekne, že to nic není, ale aspoň budeš mít jistotu 😉
Holky čauky, jak se vede?
Ado a ty na tu plodovku vyloženě jít musíš nebo je to tvoje vůle?Holky, já tedy nevím, ale dobrovolně bych na plodovku nešla, je to šílenej zásah a kdo nemusí, nemá na ní vůbec chodit.Moje sestřenice na tom trvala, že jí prostě odebrat chce a pak měla strašně veliký komplikace.je to zásah jak hrom a navíc (nechci vás strašit)ale prý to hrozně bolí. :-S
Ado a ty na tu plodovku vyloženě jít musíš nebo je to tvoje vůle?Holky, já tedy nevím, ale dobrovolně bych na plodovku nešla, je to šílenej zásah a kdo nemusí, nemá na ní vůbec chodit.Moje sestřenice na tom trvala, že jí prostě odebrat chce a pak měla strašně veliký komplikace.je to zásah jak hrom a navíc (nechci vás strašit)ale prý to hrozně bolí. :-S
Pajčo, já mám fotku z 8tt a je tam jen taková kulička,samozřejmě moc tam vidět ještě není, ale mně se to strašně líbí x-) Pokud máš možnost, vytisknout si to nech, já z toho měla hroznou radost. 😃
Pajčo já ti v tomhle moc neporadím, sama se v tom nemůžu nějak orientovat, ale podle mně (a možná se dost mýlím), když jsi 8tt + 2 tak jsi pořád v 8tt.Ale kdy se lomí ten 9tt, to přesně nevím......
lu82: Aha, tak jsem si to myslela špatně 😃 😃 A jak se to pozná prosím tě?Celkem by mně to zajímalo.Můj Dr. to totiž blbec jeden zaokrouhluje, což by neměl.A jak vypočítám, prosím, tedy kolikátý tt + kolik dní jsem? 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli