Začínající těhotenství, prosím o vaše rady a odkazy
Ahoj holky!!!
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😃 Pavča 🙂
no me rikala kamaradka, ze taky zna jednu holcinu a ta ze mela hrozny bolesti v tehu a ze nechtela nikam jit a pak ze uz byla jako uplne zluta, tak ji donutili k dr. a ona uz to nosila 3 tydny mrtve....je to hruza, ale i kdyby sla driv, tak by ji asi nepomohli ja fakt nevim....ale je to fakt zazeneme tyhle myslenky a verme, ze mimi mame zdrave a hlavne at uz citime pohyby co?? 😃
Lis přesně!!!!Fuuuuuuj, pryč s tímhle tématem!!!!!Vždyt všichni máme zdravá miminka tak proč na tohle myslet ne? 🙂 Jééé pohyby, na ty se já už tak těším holky x-) Jenže ještě si počkám no 🙂
Maru fakt????Jééé tak to je hezký 🙂 Já právě taky slyšela že prvorodičky to pocitují tak nejdříve ve 20tt ale určitě je to individuální.......v mojí chytré knize 😃 píšou že někdo pocituje pohyby už v 15tt (i prvorodičky prý)tak uvidíme no.Ale spíš počítám s tím 20 tt 🙂 A necháte si to říct Maru?Co budete mít? 🙂
Faaakt?No tak to je super, to jsi mi udělala radost x-) To se mám na co těšit třeba už brzy 😃
Já do srpna chodila, ale mně přijde, že je tam už hodně rozjetá diskuze a všichni se znáte a já si tam přijdu navíc tak nějak, tak tam moc nechodím, ale občas číhnu, to přiznávám 😃
Já do srpna chodila, ale mně přijde, že je tam už hodně rozjetá diskuze a všichni se znáte a já si tam přijdu navíc tak nějak, tak tam moc nechodím, ale občas číhnu, to přiznávám 😃
Nevím, já se bojím, že už nezapadnu :-N
Tak ty už taky pocituješ bublání jo?Já se bojím že to nepoznám, protože mi v břiše kručí furt a střeva se mi taky furt nějak kroutí 😃 😃 Tak jsem zvědavá 🙂 A cítíš nějaký instinkt nebo něco že budete mít třeba holčičku nebo chlapečka?Já to vidím u sebe furt na kluka 🙂 Vyhlížím ted i všechno modré, ani nevím proč 😃 Automaticky prostě 🙂 Tak jsem zvědavá jestli to fakt bude kluk.Ale ono je to vlastně jedno, hlavně když to bude zdravé 😉
Tak ty už taky pocituješ bublání jo?Já se bojím že to nepoznám, protože mi v břiše kručí furt a střeva se mi taky furt nějak kroutí 😃 😃 Tak jsem zvědavá 🙂 A cítíš nějaký instinkt nebo něco že budete mít třeba holčičku nebo chlapečka?Já to vidím u sebe furt na kluka 🙂 Vyhlížím ted i všechno modré, ani nevím proč 😃 Automaticky prostě 🙂 Tak jsem zvědavá jestli to fakt bude kluk.Ale ono je to vlastně jedno, hlavně když to bude zdravé 😉
Lis ucítíš brzy, uvidíš.Jsi o týden napřed přede mnou tak třeba se dočkáš už brzy a pak mi to popíšeš jasný???? 😃
teru: byla jsem na tom stejně i s pocitama i s tím že jsem vypadala jak když to dostanu každým dnem 😃 Jestli ti vyšel pozitivní test tak jse pravděpodobnost velmi vysoká, já si pro jistotu udělala další den ještě jeden a pak už jsem volala na gyndu. Tvůj gynekolog ti ještě může odebrat krev, ale myslím že ten pozitivní test mluví za vše 😃 takže gratuluju 🙂
ahojky x-)
vendy-já jsem něco tušila,čekala sem na ms a nic tak sem po jednom dni zkusila test a vyšel a další byli už silnější...asi za týden mě začli šílené bolet prsa že jsem na nich nemohla spát...pak to přešlo a občas mě píchlo v podbřišku a někdy bolest jako při ms...ale to už jsem byla v nákém 7 týdnu...vydrž na termín ms a po dnu vynechání zkus test....a za 14 dní až 3 nedele jdi k dr...dřív to nemá cenu páč nic vidět jeste nebude a doktoři pak nadávaj že chodíme moc brzo :-N :-N ta moje nadávala když jsem k ní přišla v 7 týdnu..a to mě příjde akorát x-) tak hodně štěstí... 😃
vendy-já jsem něco tušila,čekala sem na ms a nic tak sem po jednom dni zkusila test a vyšel a další byli už silnější...asi za týden mě začli šílené bolet prsa že jsem na nich nemohla spát...pak to přešlo a občas mě píchlo v podbřišku a někdy bolest jako při ms...ale to už jsem byla v nákém 7 týdnu...vydrž na termín ms a po dnu vynechání zkus test....a za 14 dní až 3 nedele jdi k dr...dřív to nemá cenu páč nic vidět jeste nebude a doktoři pak nadávaj že chodíme moc brzo :-N :-N ta moje nadávala když jsem k ní přišla v 7 týdnu..a to mě příjde akorát x-) tak hodně štěstí... 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
Vím Many,že jsi to myslela dobře,ale už radši černé myšlenky zaženeme 😉