3,5měsíční chlapeček ráno a večer hystericky pláče

nikolbeb
28. pro 2017

Ahoj..
Moc prosím o radu,už jsem zoufalá 😭
Mám 3,5 měsíčního chlapečka. Je to úžasný,usměvavý klucina.
Ale poslední dobou nás trápí jeho hysterický pláč. Nejčastěji nastane ihned po probuzení, utisi ho jen lahev mléka. Jenže nejde ho krmit co 1,5 -2 hodiny..A nejhorší je To,když má jít večer spát. Dáme ho do postýlky, vykoupany,prebaleny,najezeny a spustí pláč a usne až v hacce..
Když je dobrý den, ji po 2,5 - 3 hodinách. V kočárku spi i 2 hodiny,když ho dam pres den do postýlky,taky usne bez place a spí klidně hodinu. Když se vzbudí,dostane láhev,jinak place a pak vydrží i 2 hodiny vzhůru. Hrajeme si,povídáme,cvicime proti prdikum. V noci se vzbudí jen na mlíko a zas hned spí. Kolem 5-6 ráno pláč,tak pomuzu rourkou na prdy a pak usne u mne v posteli.
Nevím, co dělám špatně.. proč má ty hysterické záchvaty?? Není špatně ho dávat do hacky (houpacka)? Naučí se usínat večer v postýlce?

Děkuji moc..

amoretspes
28. pro 2017

Zkus změnit čas večerního spánku,muze to být na něj brzo nebo pozdě,nech svítit nějaké noční světlo.Pripadne zkus třeba "bílý šum".
Jo a nepouzivej často tu rourku.
Hodně stesti

amoretspes
28. pro 2017

Případně můžeš zkusit dávat homeopatika Chamomillu 15ch 10kul rozpustit ve vodě a dávat po lžičkách během dne,pripadne do pití pokud jste na UM

nikolbeb
autor
28. pro 2017

A v jakém množství rozpustit?? Jsme na um

amoretspes
28. pro 2017

@nikolbeb tak klidně pokud si dáváš teplou vodu do termosky (ne vařící) tak klidně v termosce a rovnou z toho dělej UM.jinak stačí klidně v 1dcl.

pavca1982
28. pro 2017

Asi chce náruč a kontakt to je přirozené nehledala bych v tom vědu.

nikolbeb
autor
28. pro 2017

Děkuji moc za odpovědi 😊
Je pro mě vším.. mazlime se, chovám, povídáme.. dnešek byl bez problémů..přestali jsme včera dávat kapky na prdy a probiotika. Prdi lépe,řekla bych, že je mu celkově lépe.. tak uvidíme..
Opravdu moc děkuji 😍