Aktivita miminka v bříšku a po narození

ejmate
26. pro 2018

Ahoj. Vy co už máte miminka narozená, jsou aktivní ve stejnou dobu jako byli ještě v bříšku nebo se to změnilo? Malá je v bříšku nejvíc akční večer nebo brzy ráno, někdy i v noci. Naopak přes den se hýbe jen příležitostně. Změní se to po porodu nebo to bude pravděpodobně stejné? Máte někdo zkušenost?

lv
26. pro 2018

Ani ne, jak se hybes, chodis, miminko pohupujes a spí, když jsi v klidu, je víc vzhůru.

fly80
26. pro 2018

U mě to tedy tak u první bylo. Celý den se skoro nehybala, jen kolem šesté až sedmé hodně. Otáčela se sem a tam. Když se narodila, byla to nejvhodnější miminko. Jen se kojila a zbytek prospal. Jen tedy od té šesté večer řvala. Vůbec sme nevěděli co s ní.

zavodnice
26. pro 2018

Na to jsem taky zvědavá, protože ten rarach v břiše snad vůbec nespí. Pořad kope, škytá, prevaluje se a roztahuje se. Dřív jsem aspoň v noci měla klid, teď se vrtí i v noci.

lachtanice86
26. pro 2018

V břichu to bylo v pohodě, po narození je malá jak satan

makronka222
26. pro 2018

Neco jinyho je pro dite byt ve vode a neco jinyho je pro nej byt uz venku, kde pusobi gravitace. Mozna ikdyby chtelo tak muze kopat i ve stejnou dobu, ale nema na to uz svaly a silu... v brise mala byla vklidu, venku taky prvni mesice.

katchkak
29. pro 2018

Syn začínal ožívat v bříšku v deset večer, ke konci jsem myslela, že mě prokopne 😀 Teď má pět měsíců a od začátku krásně spinká 🙂 Taky jsem měla obavy, ale brzy pochopil, že v noci se prostě spí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru