Aktuálně Ostravačky po IVF nebo KET

pajaip
27. říj 2017

Ahojky je mi 32 a jsem 5dni po druhém KET. No a do testu je ještě daleko 😀. Je zde nějaká Ostravacka na tom podobně? Že by jsme si spolu zkrátili to čekání. Okolo sebe nemám nikoho kdo by se snažil ó dítě takto jako my ba naopak tento rok přirozeně otěhotnělo snad celé mé okolí 🙂 Budu ráda když zde někoho takového potkám. Klidně už i maminku z Ostravy mající miminko z umělého oplodnění. Budu se těšit a ten co jsou aktuálně PO přeji moc štěstíčka.

pajaip
autor
27. říj 2017

Žádná? 😔

janawaes
28. říj 2017

@pajaip Ahojky ja to sice nejsem, ale mam kamaradku z ostravy, ktera uz jedno ditko z umeleho oplodneni ma a ted byla na druhem, podle vysledku ma asi mesic, srdicko bije, takze jde vse jak ma 🙂 Drzim ti pesticky, klidne pisni 🙂

pajaip
autor
28. říj 2017

@janawaes jee to jí moc krásně dopadlo! U mě je to těžší.. a ty máš děti? Ja dnes začala lehce krvácet tak musím ležet 😒 tak se pěkně nudím 😀 a vypadá to bledě no.. co naděláme.

janawaes
2. lis 2017

Jo ted ji je ale hrozne blbe, tak doufam, ze to budou jen ranni nevolnosti 🙂 a brzy to prejde. Ona to taky mela dost slozite, trapila se asi tri roky, vsichni kolem tehotni. Ani jsem ji nechtela rikat, ze jsem v tom, protoze ja si sednu vedle trenek a jsem v tom 😀. Jo mam jedno, chlapecka Kubika 😍. Neboj to ze lehce krvacet jeste nemusi nic znamenat. Kamaradka taky lehce krvacela u prvniho, protoze ji dali dve vajicka a chytlo se jen jedno, takze asi to druhe odchazelo.