Bojím se o kamarádku

skuli
9. lis 2009

Asi před 2 hodinami mi psala dobrá kamarádka,že se její manžel od ní dneska odstěhoval a je z toho na dně.On se odstěhoval proto,aby jí prý netrápil,že ji moc miluje.Všechno bylo v pohodě,včera se milovali.V práci zkolaboval a rodiče ho vystěhovali z bytu.Nezbyl tam po něm prý ani hrnek.Nemá počítač ani na nájem a jídlo.Jsou manželé 2 roky,vzali se po krátké známosti,láska až za hrob.Byl to pár,kterému všichni mohli jejich vztah závidět.Nikdy na sebe neřekli křivé slovo,nikdy se nepohádali,bylo až moc hezké.Pokazilo se to tím,že jeho syn z prvního manželství nechtěl žít doma s maminkou a jejím novým přítelem a oni si ho vzali k sobě,měli už požádané o svěření dítěte do péče.Jenže kluk byl nezvladatelný,kamarádka to nedávala a kluk skončil zpátky u své matky.Kamarádka s ním vždycky jednala hezky,až jsem se jí divila jaké má nervy.Ona je učitelka na pomocné škole a má postižené děti,takže je zvyklá na ledacos.Mám o ni strach,píše mi divné SMS,kdybych neměla doma malou,jedu hned za ní.Snad si nic neudělá. ☹

ygreen
9. lis 2009

A proč odešel? Nechápu víc věcí? Oni jsou manželé a on bydlel u rodičů, nebo co? A on má problémy v práci? On provedl něco špatnýho?

Nechápu to, manželé mají spolu komunikovat a snažit se řešit problémy spolu. Skuli a manžel není doma aby malou pohlídal? Chápu že máš o kamarádku strach. AL esnad si nic neudělá, v první řadě byměla nějak pomoci manželovi, ne?

sue
9. lis 2009

Ja tiežabsolútne nerozumiem čo a prečo sa vlastne stalo 😕

dida_tn
9. lis 2009

Skuli mám v tom zmätok, kto ho vlastne odkiaľ vysťahoval? A on potom odišiel od manželky? 😕

skuli
autor
9. lis 2009

Bydleli spolu v bytě,kde dříve bydlela ona s dcerami.Je to podnájem.Nemá problémy v práci.On byl divný od září,kdy šel jeho syn zpátky ke svojí mámě.Oni spolu vždycky komunikovali,když byl v práci,tak ji volal a mluvili třeba 3 hodiny v kuse.Ale pak se uzavřel do sebe a mluvili jen o nejnutnějších věcech.On jí má za zlé to,že kluk šel pryč,ale jinak to nešlo.Kamarádka trpí od dětství epilepsíí,záchvaty mívala málo,třeba 1 za rok,ale co byl ten kluk u nich,tak byla 3 krát v nemocnici a její starší dcera 2 krát.Vždycky zkolabovala,omdlela z vyčerpání a skončila na kapačkách.Ten kluk byl divný,dělal všem naschvály,nechtěl chodit do školy,nic doma nechtěl udělat,vydíral je psychicky všechny.To rozhodnutí dát ho zpátky vzešlo od Jirky-manžel kamarádky.Asi si myslel,že ho bude kamarádka přemlouvat,aby to nedělal.Teď jsem s ní mluvila čtvrt hodiny,strašně pláče.Spí u ní naštěstí kolegyně z práce s manželem.Zítra má ke mě přijít a nabídla jsem jí,že tady může do pátku být.
MP jede ráno do Prahy a bude tam do pátku.

sue
9. lis 2009

A kedy a prečo odišiel od nej manžel? A čo s tým majú jeho rodičia? Prečo nemá kde bývať? 😕

skuli
autor
9. lis 2009

Říkala že jela domů z práce,že byla v autobuse a že jí volal,kde je.Když řekla že jede domů,tak se mu prý začal třást hlas a řekl jí,že musí být teď sám,že ji nechce trápit a že se odstěhoval.Myslela si,že si vzal pár triček a notebbok,který potřebuje k práci,ale když přišla domů,tak VŠECHNY jeho věci byly pryč.O holky má postaráno,vzali si je její rodiče.Když spolu mluvili,tak jí říkal,že jí moc miluje a že neví jestli se vrátí.Ona s ním za ty 2 roky přetrpěla moc věcí,narodilo se mu dítě,které má s předchozího vztahu,byl bez práce,dlouho ho živila.Všechny půjčky má napsané na sebe,v peněžence má 30 KČ.Nechápu,že jí tam takhle nechal.Ti chlapi jsou vážně na zabití.

skuli
autor
9. lis 2009

Včera večer odešel do práce,on dělá noční.Jeho rodiče jí to měli za zlé,že si kluka nenechali u sebe.Prý se jí vyhýbali,nepřišli na narozeniny,pořád nějaké výmluvy.Rodiče mu pomáhali stěhovat a bydlí teď u nich.Ale říkala,že to musel plánovat dopředu,že by to tak nestihl.Týden na něm viděla,že je divný,tekla mu krev z nosu,díval se do blba.Ale když se ho zeptala co se děje,tak že nic.Do práce odešel v poodě,večer se milovali,hladil ji a říkal jak ji miluje.A ona příjde z práce domů a prázdný byt 😠

sue
9. lis 2009

Skuli, rozhodne je to dosť zamotané... zavolaj kamoške taxík a nech príde spať k tebe ak ty nemôžeš k nej...keďže má epilepsiu tak alkohol asi nemôže,tak jej navar horúcu čokoládu a zakry dekou a nech sa vyrozpráva... ráno múdrejšie večera...

suki
9. lis 2009

to nechápu 😕 😲 ti chlapi jsou fakt nečitelní, člověk nikdy neví, co můžou udělat 😒

skuli
autor
9. lis 2009

sue-Je to zamotané,sama to dost dobře nechápu.Vždycky jsem jí záviděla,jak mají krásný vztah,jak si povídají,jak stojí při sobě.Fakt ukázková rodinka.Spí u ní kamarádka.Vínečko si dáme zítra,už jsem klidnější,mluvila jsem s ní po telefonu.Ale ty SMS byly hrozné.Že mě má moc ráda,že mi děkuje za všechno co jsem pro ní kdy udělala,ať jsem v životě šťastná,že je o její holky postaráno a tak.

skuli
autor
9. lis 2009

suki-Jsou.On taky potřebuje pomoct.Asi má pocit že jako otec selhal.Nejdříve se rozvedl,pak se mu narodilo dítě,které nemá ani v rodném listě,pak si vzal k sobě syna a za 4 měsíce ho vrátil zpátky.

darina77
9. lis 2009

Skuli, a s ako velkými požičkami ju zanechal? Nemohol ju len od začiatku len využívať, ked ho živila a na seba má požičky, a načo tie peniaze minuli? Na niečo spoločné alebo len naňho?

skuli
autor
9. lis 2009

darina77-Taky už jsem na to myslela 😠 Jsou to věci pro něho.Prodali auto,které měl a koupili větší,aby se tam všichni vešli,když někam jezdili na výlety.Ona má 2 děti,on má taky 2.A teď naposledy brala na notebbok,který potřeboval k práci.Předtím to byly klávesy 😝 Taky museli dávat za byt nějaké peníze.Myslím,že jí z platu strhávají kolem 10 000 Kč za podnájem platí taky 10 000 Kč.

filipal
10. lis 2009

Skuli, prepac, ale ty mas schopnost veci este viac zamotavat. tvoj prvy prispevok je zmatocny, nikto mu nerozumie ☹ a ten druhy, ktory by ho mal objasnovat, veci este viac zamotava. niekolkymi vetami opisujes nepodstatne veci,
ale to co je dolezite nepises. a v kazdom prispevku zatahujes do problemu dalsie osoby.
skus sa na celu situaciu pozriet racionalne a napisat aku radu vlastne ty (tvoja kamoska ) potrebujes. trapia ju tie dlhy, alebo sa boji o manzela?

filipal
10. lis 2009

este si aj neuveritelne protirecis, najprv pises, ze ich vztah im mohli vsetci zavidiet, ale neskor, ze si s nim 2 roky vela pretrpela ( mal nejake dieta z predchadzajuceho vztahu, kt. sa mu narodilo, ze ho zivila, ze mal dlhy) no ako vztah na zavidenie mi to nepripada. ale urcite tu bude plno prispevkov, lebo to priam laka do toho zavrtat...
je to divne 😖

kalu
10. lis 2009

No, Skuli, mě teda ta tvoje kámoška a její muž jako moc idylický pár nepřipadají 😝
No, asi se k sobě na veřejnosti hezky chovali, ale : "nejdřív se rozvedl, pak se mu narodilo dítě s jinou ????- a kdy ho prosím tě stačil udělat? - dále : on byl bez práce a ona ho živila a on bydlel u ní v podnájmu a ona si na věci, které potřeboval nebo chtěl brala půjčky psané na sebe - dále on chtěl, aby se mu starala o jeho nevychované dítě z předchozího vztahu a když několikrát zkolabovala a byla v nemocnici a bylo jasné, že to nepůjde, tak se odtěhoval- suma sumárum- mně se to jeví tak (samozřejmě jenom podle tvého popisu), že on jí pěkně využíval a ona naivka mu to žrala i s navijákem.Až se tvoje kámoška dostane z toho nejhoršího šoku a začne uvažovat racionáolně, tak bych se spojila s dobrým právníkem a snažila bych se ty půjčky , které byly prokazatelně brány na jeho věci, nějak "přesunout" na něj- aby jí nechyběly peníze na její vlastní děti.

dadulka19
10. lis 2009

súhlasím s filipal 🙂 ...
skuli,myslím,že toto sa na koníku nevyrieši.Je to tvoj pohľad na nich.Na tvojom mieste by som sa snažila kamarátku podržať,podporiť,povzbudiť a nečakať,že sa to rýchlo spraví.To chce čas.Riešiť,prečo jej muž odišiel a pod....to vie zrejme len on sám,my nič neporiešime,boli by to len dohady a asi úplne mimo pravdy.A ani ty nevieš asi o ich vzťahu všetko.Ja by som sa fakt zamerala len na tú kamarátku a snažila sa jej psychicky pomôcť.Jemu snáď pomôžu rodičia dostať sa z tej situácie.

darina77
10. lis 2009

Skuli, asi ti ide o to, aby si tvoja kamoška zo zufalstva niečo neurobila. Nemože íst ku svojim rodičom, ktorí by jej pomohli, aspon na tú dobu čo splatí dlhy? Ešte jej zostáva vela mesiacov splácania? V každom prípade tým že odišiel od nej jej vlastne spravil láskavosť.

skuli
autor
10. lis 2009

filipal-Psala jsem to v nervech 😀 Všechno co jsem napsala bylo podstatné a osoby důležité.Dcera kamarádky skončila v nemocnici kvůli toho JEHO syna.Kamarádka taky.Vyčerpání organismu.Trápí ji všechno,ale nejdůležitější pro ni je manžel,moc ho miluje,dala by za něho život.Fakt jsem měla včera strach,že si něco udělá.Všichni jimvztah záviděli,protože to,že má dítě s jinou a půjčky platí za něho ona nikdo neví.

skuli
autor
10. lis 2009

kalu-Já ji to taky říkala,že je tak hodná až je blbá.Její muž se sice snažil,není to tak,že by seděl doma a celý den čuměl na bednu.On bere rentu od policajtů a zpíval s kapelou po svatbách a zábavách.Pak s tím seknul,protože mu čím dál víc vadili opilí lidé a jejich chování.Jirka-manžel nepije,nekouří,je milý,slušný,k jejím holkám se vždycky choval moc hezky.Pokazilo se to tím jeho synem.Postavili je před hotovou věc.Jednoho krásného večera byla kamarádka s Jirkou na návštěvě a volala jim jeho bývalá manželka,že Jiřík-syn má sbalené věci,že brečí a chce jít bydlet k nim.Nemohli říct že ne.Kluk je pak vydíral,vymýšlel si blbosti,jen aby u nich mohl zůstat.Když kamarádka viděla,že to nezvládne a že to jde na úkor jejích vlastních dětí začalo jí to vadit.Manžel ji nikdy nic nevyčítal,to že půjde kluk pryč navrhl on,ona jen s radostí souhlasila.Podle mě čekal,že řekne ne.

skuli
autor
10. lis 2009

kalu-Rozvedený byl už asi rok,měl přítelkyni krátce a ta s ním hned otěhotněla.Dítě ona chtěla,tvrdila mu,že bere prášky,vlastně ho podvedla.

skuli
autor
10. lis 2009

darina77-Nevím kolik toho přesně má,ale asi dost.Dneska má přijít,tak budu vědět podrobnosti.Doufám,že u mě do pátku zůstane.

dadulka19-Je jasné,že se to tady nevyřeší.Podle mě on musí k psychologovi,ona už chodí.Musí si to všechno vyříkat,on to v sobě dusil a pak zkolaboval.Viděl,že není na ni tak milý a laskavý jako byl dříve,že si tak nepovídají.Tak zbaběle utekl,prý aby jí netrápil.Přitom si blbec neuvědomil,že takhle se bude trápit 100 krát více.Ta nejistota co bude.

ygreen
10. lis 2009

ten chlap je slaboch 😝

aponchie
10. lis 2009

on utekl k mamince chapu to dobre???? 😠

skuli
autor
10. lis 2009

ygreen-Ona při něm vždycky stála,udělala pro něho první poslední,ještě ho kryla a dělala ho lepším než byl.A on udělá toto.Ona mi včera říkala-Víš,kdybych věděla,že jsem něco udělala špatně,kdyby jsme se pohádali,kdyby se urazil tak to snad pochopím.Ale oni se spolu vyspí,on ji hladí a říká jí jak je pro něho vším a na druhý den se od ní odstěhuje.Ona nechápe proč si hned bral všechny věci.Měl počítač a netebbok,ona platí internet ze svých peněz a počítač nemá.Kdyby ji ho tam nechal pro holky než se to vyřeší.HAJZL 😠 Psala jsem mu SMS ,ALE NEODEPSAL MI.

aponchie
10. lis 2009

nesnasim muze co nez aby neco vyresili pred tim utikaji,.. 😲

anta
10. lis 2009

Skuli - ano, on se s ní vyspinkal, řekl jí, jak jí má rád, protože věděl, co druhý den udělá, tak se snažil, aby si ona o něm nemyslela to nejhorší 😠

anta
10. lis 2009

Je mi tvé kámošky fakt líto, zdá se, že nalítla ☹ . Nejhorší na tom je, že ona udělala pro něj to nej a on se jí za to odvděčí tímto hnusným způsobem, je to opravdu slabošské, ale co se dá od některých chlapů čekat 😒

nnikka
10. lis 2009

no tak budem svina, ale pekne ju vyuzil a uz ma nejaku inu... s hudobnikmi je tazky zivot... viem o com hovorim 😠

anta
10. lis 2009

Blbý je, že kámoška má děti a nasekala si dluhy kvůli nějakýmu pitomci 😝