Brno hl. nádraží, dostanu se s kočárkem na nástupiště?

xslunecnice
7. lis 2014

Chystáme se cestovat vlakem z Brna směr Praha. Dostaneme se s kočárkem z budovy na jednotlivá nástupiště? Máme trojkolku a ta se nevejde do menších výtahů. Navíc pravděpodobně nebudeme mít času nazbyt. Nemáte s tím zkušenosti?

paracka
7. lis 2014

@xslunecnice pokud vim tak by tam meli byt vytahy uzpusobene pro invalidni vozik, takze si myslim ze bez problemu. Ale osobne sem vytah zatim nikdy nepouzila

terry1512
7. lis 2014

@xslunecnice Já už měla tu čest jen výtahen na nádraží a z normálním kočárem sem měla co dělat abych se do toho výtahu vešla.Je dost krátkej takže sem musela sklopit madlo a na šířku taky nic moc místa.

lv
7. lis 2014

je tam výtah pro invalidy tak 2x2m

ange_de_la_morte
8. lis 2014

mi přijde výtah vpohodě na kočár, nemyslím že by jste měli mít problém , taky nemám nijak krátký kočár a ani jsem si nestoupala bokem , stála jsem celou dobu za kočárem a dobré , taky jsem se toho bála

tamarila
8. lis 2014

Výtahem s kočárkem jsem na nádru jela, a myslím že se vejdou všechny standartní kočárky. A v nejhorším byste to snesli po schodech, ne? Zase tolik jich tam není .o)

chroustinka
8. lis 2014

@xslunecnice vytah je udelany pro vozickare kocar se tam vejde v pohode akorat je dobre si zjistit kde presne je, protoze ja jsem tam poprve litala dost zmatene, musi se vylezt z budovy jako na prvni nastupiste a pak z venku zase zpatky do "budovy" do vytahu, ostatni vytahy na ostatnich nastupistich jsou zas na jine strane ale ty jsou od budovy videt v jakem miste jsou.

xslunecnice
autor
9. lis 2014

Moc děkuju všem za reakce!

xslunecnice
autor
9. lis 2014

@chroustinka díky! 🙂

dominickap
11. lis 2014

při nejhorším vždycky stačí oslovit někoho, kdo nepospíchá, ať ti pomůže 🙂 většinou to má úspěch 🙂