Častý kašel a rýma u 7měs. miminka - porucha imunity?

sonic2
2. dub 2015

Ahoj maminky, poradíte prosím? Náš 7měsíční chlapeček už je asi počtvrté nachlazený s rýmou a kašlem. Intervaly zhruba 3 týdny. V tomhle období se dá jen těžko říct, zda je to virové a někde to chytil nebo se někde nachladil. Máte některá u takhle malého miminka podobno zkušenost? Jak posílit jeho imunitu? Má cenu vyšetření na imunologii u tak malého dítěte? Díky moc všem.

zelva78
2. dub 2015

Ahojky, mi marodime s kaslem co 14dni taky a od zhruba 5mesicu, ted je mu 10m a byly jsme na imunologii, rozhodne se to vyplati, bala jsem se aby to nebylo nelecene astma.To se nastesti neprokazalo ale zjistili nam zvysene ige coz je nachylnost k temto nemocem a alergii na bilek a dali nam leky.A cekaji nas lazne.Jinak preventivne zvlhcuji vzduch a sem tam mazu tymianovou mastickou...

pavlapl
2. dub 2015

Já mám mimčo taky pořád nachlazený, ale u nás je to tím že má 2 starší sourozence a ty přitáhnou domů kde co s dětských kolektivů. Já stříkám Eukasol a mažu Tymiánovou mastičkou.

marecekavendulka
2. dub 2015

ahoj,tu imunologii bych zkusila.jinak oslabena imunita muze byt z vicero pricin..treba stres,ockovani,... ted se taky dost strida pocasi a to se nelze divit,ze se hned omarodi. moje deti maji taky furt nudli u nosu.