Dárek k narození miminka. Potřebovala bych poradit

jarunkaxyz1
12. dub 2012

Milé maminky,

potřebovala bych poradit nějaký krásný a originální dáreček (může být i dražší) k narození miminka. Co Vám udělalo třeba radost nebo co jste Vy samy někdy drovaly?

Moc moc díky za radu!

silvapokorna
21. pro 2014
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

Já už jsem to někde radila a je to aktuální i vzhledem k Vánocům. Já bych pořídila teploměr. Je to praktická a opravdu potřebná věc do výbavičky pro péči o miminko. A pokud můžete zainvestovat, tak pořiďte infračervený Thermoval duo scan. http://teplomery-osobni.heureka.cz/thermoval-duo-scan/ Dá se sehnat i v hezkém dárkovém balení. Já ho mám doma rok a jsem spokojená. Hlavně je možné měřit v noci, ve tmě a bez buzení děťátka.

teja86
29. črc 2015
Uživatel teja86 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od teja86.

Synovci k narození jsem dávala pamětní stříbrnou minci a k tomu ještě tyhle odlitky na otisky https://www.hracky-4kids.cz/wawa-odlitek-3d-otiskovaci-sada-deluxe/ a asi to mělo větší úspěch než mince. Sestra se prý u toho s malým sice zapotila, ale moc se jim to líbí a mají památku na celý život.

ludul
29. črc 2015

my od mých rodičů a tchýně jsme dostali Nutrilony a pleny - ptali se, co by se nám hodilo, tak jsem si řekla - určo lepší, než oblečky či jiné blbůstky na mimčo - těch má každá maminka požehnaně - - pokud maminka nekojí jako já - UM ji jistě udělá radost, nebo pak pleny - ty se vždycky hodí 🙂

mala_vavrova
29. črc 2015

Plenkový dort,dá se na něj dát ještě spousta dalších věci. Zrovna teď jsem jeden dělala pro kamarádčinu holčičku. Vypadá dobře,je praktický a když jsem ho loni dostala já,rozhodně potěšil. Ani jeho výroba není nijak složitá

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru