E-shop Kočárky Deniska, máte zkušenost?

petuli87
24. črc 2016

Ahoj holky.Máte někdo zkušenost s e-shopem kočárky Deniska? Moc se mi tam líbí kočárek a chtěla jsem si jej objednat,ale četla jsem docela negativní recenze na tento e-shop. Stížnosti jsou sice dva,tři roky staré,ale nechtěla bych se napálit. Prosím tedy pokud má někdo čerstvější zkušenot- dejte vědět,jak jste byly spokojené 😀 Stejný kočárek jsem totiž nikde jinde nenašla. Předem díky moc za reakce.

nikinoo
24. črc 2016

Ahojky.nevim CI ti to pomuze ale pred dvouma rokama sem kupovala kocarek ja a byla sem spokojena 🙂

andreaandrejka
24. črc 2016

@petuli87 Ségra ho tam kupovala před 3 měsíci. Je velice spokojená.

petuli87
autor
24. črc 2016

No já jsem hlavně četla, že kočárek třeba nedodali dřív jak za tři měsíce a že je museli strašně urgovat a vyhrožovat polici a trestním oznámením,aby třeba poslali peníze zpět,když není kočárek..že nekomunikují se zákazníkem a pokud zaplatím převodem,tak kočárek nedostanu vůbec 😀 tak nevím no. Kdyby to byli jen třeba tři lidé,tak si člověk řekne.:" jo,stane se" ,ale to byly desítky negativních komentářů.
@andreaandrejka Tak to mě teší..A neříkala třeba jestli nebyl poškozený nebo tak něco?,hodně si stěžovali i na jinou barvu atd
@nikinoo Děkuji, v rozhodování pomůže každá reakce 😀
ale zase si říkám,že kdyby pět let okrádali zákaznííky,tak snad by se už na to přišlo..přece by byly hromadné žaloby atd,ne? 😀

andreaandrejka
24. črc 2016

@petuli87 Tak co se týče té dodací lhůty, tak ségra to také urgovala, ale, tam byl problém ten, že kočárek nebyl na skladě, tudíž na něj obchod čekal, pak teprve zasílali. Takže žádný extra problém, pokud ho objednáš s předstihem 🙂 Poškozený nebyl, byl naprosto v pořádku, barva seděla, fotka souhlasila. Nevím co jsi kde četla, ale negativní recenze máš všude a u všeho, stejně jako ty pozitivní.

petuli87
autor
24. črc 2016

@andreaandrejka je tak to jsi mi udělala radost.Už jsem zvažovala,že bych si jej nechala zaslat na dobírku a připlatila si těch pár stovek a čekala bych třeba tři měsíce jestli dojde nebo ne a pak bych odstoupila od objednávky a koupila si nějaký někde jinde 😀 Tak já to zkusím-tou
ha po tom kočárku je silnější než obavy 😀
Zadala jsem si ve vyhladávači kočárky Deniska recenze a pak to začalo být zajímavé 😀
a po jaké době sestře kočárek přišel?

andreaandrejka
24. črc 2016

@petuli87 Tak na dobírku si to můžeš nechat zaslat tak jako tak, to už je na tobě. Jí přišel asi po 10 týdnech.

petuli87
autor
24. črc 2016

@andreaandrejka Jo tak to se dá..já mám ještě spoustu času a kočárek chci objednávat,až po druhém screeningu, takže doufám,že když si jej v 21tt objednám,tak jej do pororodu stihnou ušít a poslat 😀 ale radši zjišťuji informace,ať pak nejsem bez kočárku..

zabkova3
16. srp 2017

Prosím zda lidé,komu stále nevrátili peníze a nedošlo zboží, aby na sebe zanechali kontakt na email zabkova3@seznam.cz. Budeme Vás kontaktovat ohledně podání hromadného trestního oznámení. Pouze jeden případ neřeší.

kuki82
8. lis 2017

Jak to dopadlo s kočárkem?
Jsou to podvodníci. 3měsíce jsem čekala na postýlku,5měsíců čekám na vrácení uhrazené zálohy.
Jinde mi tu samou postýlku dodali do 5dní od objednání a to ji neměli na skladě a jeli mi pro ní!
K trestnímu oznámení se ráda přidám,e-mail jsem odeslala.

anoli7
24. lis 2017

@kuki82 Zlodeji !jsou to manzele co maji 3decka!Nechapu!!Ja! Cekala na kocarek tri mesice,jelikoz malamala prisla na svet tak jsem si koupila uz jiny. No a od cervence cekame na vraceni penez.Na nic nereaguji..takze akorat trestni oznameni a ČOI.chtelo y too se spojit.cim vice nas bude tim lepe.. jsou to podvodnicke Spiny !!