Gynekolog v Praze bez placení nadstandardu, poraďte

cotty
3. únor 2015

Ahoj, přestěhovala jsem se do Prahy a nestačím se divit, kolik je tady soukromých ordinací gynekologů a jaké jsou ceny jejich "nadstandartní" péče, do které si zahrnou i telefonickou konzultaci...

Můžete mi, (zoufale) prosím, poradit nějakého dobrého lékaře (nejlépe Praha 1, 2, 5), který nevybírá poplatky nebo max. 500,-, víc do toho odmítám dát jako plátce pojištění.

Jsem už z toho vážně zoufalá, protože co doktor, to je členem nějakého soukromého zdravotního střediska typu Gest, Gyncentrum,...

z_kopretinka
4. únor 2015

Já chodím ordinace Gynporscan dr. Kučerová. Platí se u ní 600 na rok. Bohužel v Praze pokud chceš vybavenou ordinaci tak se všude platí :( před ní jsem chodila na Břevnov, ale dr. neměla ultrazvuk. Chtěla jsem miminko a tak jsem začala hledat doktorku, která bude mít vše v jednom místě. Já jsem s ní spokojená. Nevím ale jestli bere nové pacientky. Musím říct, že těch 600 na rok jsem, ale v těhotenství nelitovala. Doktorka dělá sama i screeningy, takže jsem vše absolvovala u ní. Nemusela jsem chodit jinam. UTZ mi dělala na každé kontrole - jak běžná gyn prohlídka tak v těhu. Objednává a nikdy jsem nečekala víc půl hodiny. Výsledky kontrol zasílá sestra mailem, u předchozí jsem si musela volat a dovolat se byl horor.

kammka
4. únor 2015

@cotty já chodím na Libuš k Dr. Vojáčkovi, utz v ordinaci má, ale scrrening v 11.-13.tt (nosní kůstka, šíjové projasnění) nedělá, s tím ovšem nemám problém, byla jsem sledovaná v Gennetu kvůli předchozím potratům, takže jsem tam měla toto vyšetření zadara..
nikdy jsem u něj neplatila nic, než plastová zrcadla, což je asi 50,-
on je teda takovej medvěd, občas má poněkud zvláštní humor, ale je fajn, sestřička je úplný anděl!!
ordinace a čekárna nic moc teda, čekárna je clastně na chodbě, jsou tam i další doktoři, myslím všechno praktici, je to budova vodních staveb, takže nic útulnýho, ale to není tak podstatný..
řekla bych, že je dost pečlivý, kdysi mně poslal do Endokrinologického ústavu, doléčoval mně po prvním potratu. obě těhotenství jsem byla na PN, ale on teda automaticky PN nedává.. to teda fakt ne..

kammka
4. únor 2015

@cotty ještě doplním: MUDr. Libor Vojáček, Dobronická, P 4 Libuš, tel. 261 112 450
my jsem se přestěhovali k Benešovu, myslela jsem, že si najdu jiného dr., ale jsem spokojená, tak si radši zajedu, než se seknout a pak po změně litovat 🙂

cotty
autor
4. únor 2015

Děkuju, samozřejmě nechci mít péči na úkor kvality. Zapomněla jsem dodat, že bych určitě chtěla, aby měl UTZ, to už mi připadá v dnešní době snad jako samozřejmost? Nebo jsem jen měla vždy štěstí na doktory, že ho měli...

jaja01k
4. únor 2015

Já chodím sem http://www.gy-nek.cz/ordinace.html k MUDr. Rozsypalové a jsem moc spokojená.
Poplatky se neplatí žádné, v těhotenství dělají všechna vyšetření včetně screeningu a velkých ultrazvuků. Systém objednávání funguje, vždy jdu do ordinace přesně na čas.

prapodivna
4. únor 2015

Chyba

espada
4. únor 2015

@cotty Zkus www.gynelav.cz Já si platila jen nadstandardní balíček v těhotenství a platilo se za zrcadla. Jinak bylo vse na pojišťovnu i standardní vyšetření v těhotenství.