Hlídací agentura, Praha. Máte zkušenosti?

shariii
9. srp 2011

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte nějaké konkrétní zkušenosti s hlídacími agenturami v Praze. Vracím se do práce a budu občas potřebovat někoho, kdo vyzvedne dceru ze školky nebo s ní bude v době nemoci. Nikoho známého kdo by mi mohl pomoci nemám a dát si jen tak inzerát a čekat jaká studentka nebo maminka na MD se mi ozve moc nechci, asi bych byla klidnější u profesionálky. Jenže těch agentur je tolik, nevím, kterou oslovit. Každá zkušenost mi pomůže. Díky předem.

upari
30. kvě 2013

@shariii ahojky, taky mě asi bude čekat to stejné jako tebe... mám úplně stejnou otázku, ale dívám se, že tu není žádná odpověď a dotaz je již před 2 roky... Zkusím se tedy zeptat tebe - jak to dopadlo se školkou a vyzvedáváním? Máš/měla jsi někoho pomoc - z agentury/na doporučení/známého/studentku/na MD... ? díky za info 😉

shariii
autor
31. kvě 2013

@upari Ahoj já nakonec o původní práci přišla a jinou stejně tak placenou, ze které by šlo pravidelně platit nějakou chůvu z agentury jsem nemohla sehnat, takže jsem to vyřešila prací na dohody se zkráceným úvazkem, takže vodění i vyzvedávání ze školky zvládám sama. Aktuální zůstalo jen to hlídání při nemoci, protože ani při brigádní práci si nemůžu dovolit zůstat třeba dva týdny doma, to bych už pak nemusela dostat smlouvu na další období, jenže pracuju za hodinovou mzdu, moje výdělky jsou hodně malé a platit agenturu by z toho skutečně nešlo, takže nakonec mi opravdu nezbylo než si dát inzerát a z došlých odpovědí si někoho vybrat. Nakonec jsem si vybrala dvě studentky VŠ z blízkého okolí, ale určitě to nefunguje stoprocentně, stane se, že když potřebuju ani jedna nemůže, navíc na hodinu jim platím stejně jako sama vydělám takže ideál to není, lepší řešení jsem ale nenašla.

kubulapreschool
24. črc 2013

@shariii Pokud byste měla zájem o soukromou mateřskou školu s českým programem, podívejte se na náš web 😉

lenka1974
25. črc 2013

@shariii Ahojky,
našla jsem jeden portál kde nabízejí hlídání dětí. Jooble.cz zadej hlídání dětí.

shariii
autor
26. črc 2013

Díky všem, ale můj dotaz byl dán před dvěma lety, už to opravdu není aktuální 🙂