Jak být k chlapům fér, když nevím, co chci?

0saskiie0
5. zář 2022

Přeji všem hezký den.. Jdu si pro radu. Pro nastínění situace. Od 14 do 19 jsem byla ve svém zatím jediném vztahu a bylo to na dálku, takže v těchto věcech vlastně vůbec neumím chodit. Teď jsem byla 3 roky sama a dlouho se z rozchodu dostávala a ani jsem žádný další vztah nehledala, jenže.. Kamarádka mi nedávno domluvila rande s jedním klukem. Den před tím domluveným rande jsem byla na jednom srazu a hodně jsem se tam s jedním klukem sblížila, dali jsme si i pár pus a tak. Byli jsme tam všichni dost pod vlivem, nepřikládala jsem tomu moc váhu a další den jsem šla na domluvené rande. Ač jsem tomu moc šance nedávala, tak to nakonec bylo fajn a domluvili jsme si i další schůzku. Jenže mi začal psát i kluk z toho srazu, že se určitě zas uvidíme. No a teď ten problém.. jak se mám teď zachovat, abych byla k oběma férová? Netuším, jestli pokračovat ve vídání s oběma nebo si mám vybrat? Jak byste se zachovali vy? Vůbec v tomhle neumím chodit a mám úplně pocit, že dělám něco špatně už jen tím, že si s oběma píšu.

elesse
5. zář 2022

Klidně bych se scházela s oběma, samozřejmě v "kamarádské" rovině a počkala, co z toho bude

irmamala
5. zář 2022

Jééééžiš v 19-ti jsem randila každý večer s někým jiným a nijak mě to netrápilo 😀

mishka87
5. zář 2022

Tak pokud s nimi nehodláš spát, můžeš se scházet s oběma. A pokud by to s jedním z nich bylo vážnější, tomu druhému to na rovinu řekni, že sis někoho našla.

jjasmina
5. zář 2022

@irmamala asi tak 🤣

cilkat
5. zář 2022

Chceš být opravdu fér: pak ani jednomu zatím nedovol tě nazývat "svou holkou" a ty je nanazývej "svými kluky". Setkávej se s obouma, klidně jeden na jednoho... klidně jim řekni, že nejsi rozhodnutá. Ono to ten čas chce. A po pravdě je škoda prostě zaříznout vztah hned v počátku, jenom proto, abys náhodou "nebyla se dvěma". Prostě je poznej a uvidíš.