Jak často chodí vaši manželové do hospody?

misulkamisa
5. dub 2015

Můzu se holky zeptat jak často se chodí vaši manželové nebo partneři bavit s kamarády? Máme 12 let celkem pohodové manželství, dvě děti, finančně žadné starosti ani žadné velké problémy, manžela miluju, jen.....chodi každou sobotu po hospodách. Trochu mi to vadí. Sem moc náročná ?

luckiesj
5. dub 2015

Můj manžel třeba nechodí skoro vůbec,není na to typ. A co se tyká tvého muže,tak asi záleží taky na tom,v jakém stavu se vrací domů...

lv
5. dub 2015

1x týdne, v sobotu? Cely týden pracuje a jeden večer z víkendu je pryč? Podle me jsi náročná 😉 Já jsem druhy protipól. 😖
Muž ma jako koníčky sport, téměř jakýkoli, vždy se věnuje 2 alespoň..takže po každém tréninku se jde do místní putyky, probrat strategie 😉 2x týdne. A ještě tak 1x týdne sem tam na pivo, koukat na nějaký zápas hokej/fotbal, to není pravidlem. Nebo nějaká prace u někoho na chatě, dome, stěhování, to si pak taky zajdou. Ovšem je pravda, ze muž se neopiji, neutrati moc, žádné diskotéky, tahy do rána, druhy den opice.

rybickamalicka
5. dub 2015

Ted uz s tim asi nic neudelate, pokud to takto praktikuje uz nekolik let...zvyk je zelezna kosile:/ ta pravidla jste si meli nastavit pred 12 lety. Pokud tam "nezlobi", a pokud nevyspava celou nedeli, venuje se vam, tak bych to nechala. Neptejte se jinych jak to maji. Nekdo chodi,nekdo nechodi. Nekomu vztah funguje nekomu ne...a myslim, ze to neni chozenim jednou tydne do hospody. Vy nemate nejaky "konicek"? Treba cviceni, kavicka s kamaradkou? Myslim si, ze je "zdrave" byt nekdy i s nekym jinym, s vami si asi o fotbale nepopovida.

marcza
5. dub 2015

Manžel také v pátek nebo v sobotu chodí do hospody s kamarádama 🙂 vždycky remcám, ale spíš už jen tak ze zvyku 😉 vždycky mi to dopředu oznámí, že půjde a já jsem na jednu stranu i ráda. Celý týden je buď ve škole, nebo v práci a vydělává pro nás peníze. Má nárok jít si s klukama na pár hodin pokecat a vyčistit si hlavu 🙂

amazonka.k
5. dub 2015

Mně by asi mrzela i každá sobota, protože víkend je pro nás jediný čas, kdy můžeme strávit chvíle společně, bez popracovní únavy, uděláme si hezký večer s dobrým filmem a když nejsem těhotná, tak i vínkem 🙂 My máme ale moc hezký vztah, takže manžel netouží po ničem jiném než být s námi, do hospody by nešel ani z donucení. Mně by zajímalo, jak by se k tomu Váš muž postavil, kdybyste mu řekla, fajn, ale budeme střídat, jednu sobotu ty, druhou zase já, jestli by se mu to tak líbilo 🙂

evcann
5. dub 2015

@misulkamisa me by to také vadilo, myslim, ze nejsi narocna, ale v beznem zivote jsou vikendy jediny dny kdy se muze podnikat najeka spolecna rodinna akce nebo si zajit vy dva treba na veceri, preci jen v tydnu je to jine, pokud jsou deti a nebo proste jen tak byt spolu o volnu. Muj pritel jde na pivo jednou za cas asi tak jednou za mesic a dela to tak sam od sebe.

luciebx
5. dub 2015

Manzel nechodi vubec... jako vyjimecne zajde ale u toho je i vecere ... ale ze by se jen tak zbalil ze jde na pivko to se nestalo... kdyby sel jednou za mesic.. nereknu.. ale kazda sobota?? to by u nas neproslo.. ale bohuzel.. nechala si to zajit daleko.. ted uz ho nezmenis..

zulitvi
5. dub 2015

Můj nechodi vůbec, co se narodil malej, prestal pít úplně. A predtim když ještě sem tam pivko měl, tak jsem ho spíš musela vyhnat, aby na to pivko zašel a to tak jednou za 4 měsíce. Každý týden bych nesnesla.

kacca11
5. dub 2015

Chodime vetsinou spolu, sam jde parkrat do roka. Ale pokud se tvuj muz nejak extra neopiji, druhy den funguje, chodi domu v prijatelnou hodinu a nestane se, ze by nejak zmizel, tak bych to neresila, je to jeho relax.

ronyx
5. dub 2015

@misulkamisa Můj chlap nechodí do hospody vůbec.Raději si koupí pivko domů,když je pěkně tak sedneme ven na terasu a vypije si ho tady.Tak 2x do roka si zajde někam s kámošema,to když je nějaká akce,narozeniny atd. Né že by se s kamarádama nestýkal,ale raději je pozve k nám a uděláme na zahradě posezení,pogrilujem a oni si nalijou hrdla tady 😀 Alespoň to pak nemá daleko domů 😀

misulkamisa
autor
5. dub 2015

Holky děkuju za názory a příspěvky. Ano nedele je jediny volny den a on jí prospí..... Asi proto mi to tolik vadí. Sem na mateřské obe deti jsou malé na sebe nemam cas vůbec. Jenze vubec nevim jak na něj jak to zmenit. My žili 11 let v cizině kde nikam moc nechodil. Max jednou za mesic. Ted jsme 3 mesice doma a tohle. Je mi z toho smutno.

kacca11
5. dub 2015

@misulkamisa Tak to by mi vadilo hodně. Asi bych, až bude klid, mu řekla, fo tě trápí, ta pravidelnost, že by sis chtěla taky vyrazit, někdy jít třeba s ním, že je pro tebe nepřijatelné, aby byl celou neděli mimo.

luciebx
5. dub 2015

@misulkamisa asi bych mu to rekla.. pokud to netrava tak dlouho.. treba si to jen neuvedomil... ale tohle by mim fakt vadilo.. narocna nejsi.. proste chces mit chlapa doma pro rodinu a deti.. copak musi kazdou sobotu jit? to je neechutny.. zkus mu proste rict.. ze ti je smutno, a jestli si uvedommuje ze si doma neustale sama. a on si pari. Zda by to nemohl trosku omezit.

michalusenka
5. dub 2015

a co takhle zkusit kompromis? at jde do hospody ale vrati se tak aby druhy den ti mohl pomoci s detmi....anebo jednu sobotu ty budes mit volno a jednu on pujde do hospy....kazdy to ma jinak a zalezi na nem jak si to nastavi a co toleruje....bracha driv chodival kazdy patek na bowling, do toho dva az tri vecery nejake sporty + sem tam jede s kamosi na hory, na vodu atd....ale pritom se stara, hlida, vozi atd.....muj manzel zase hrava vetsinu roku vikendy v dechovce takze sem mu rekla az bude mimi tak dojde v noci z hrani a prebere hlidani a zadne vyspavani 😀 a asi kdyby muj jeste chodival nekam do hospody tak by mi to vadilo kdyz uz porad je pryc s hranim plus pres tyden chodi posilovat....ale zase tu nikoho ve meste nezna takze bych i byla rada kdyby si tu nasel kamarady ..... zapeklite ze 😀

marton
5. dub 2015

@misulkamisa ahoj,asi to není to co chceš úplně slyšet,ale vadilo by mi to víc než dost.Ne proto že je jednou týdně pryč,ale že je to zrovna sobota,kdy by měla být rodina spolu.A kor když jsi s dětmi přes týden doma.Když už tak snad pátek.Manžel jen sportuje,ale "odbývá" si to v týdnu.Víkendy máme společné.

nonnni
5. dub 2015

@misulkamisa nevadilo by mi, ze jde, vadilo by mi, ze pak nefunguje...manzel take obcas chodi, ale budto je to jen kratka noc a druhy den normalne funguje, nebo si overi, ze dcery nejsou doma, nebo s nimi mam jine plany a pak teprve planuje dlouhe noci...

misulkamisa
autor
5. dub 2015

děkuju moc. My si promluvili minuly tyden no a ted sobota a zadna změna. Ted spí. V nedeli o Velikonocích. No moje nervy. Když prisel tak jsme se pohádali a on umi dobre mluvit a dokonce to tak hezky otočil až sem začla mít výcitky svědomí jestli to fakt neprehanim a to mi dohnalo napsat sem a jsem moc ráda že jste podpořily mě že to takhle normální není a už sem bez výčitek a začnu to řešit. Ok at jde ale bude respektovat moje pravidla a já zase jeho.

ladie
5. dub 2015

A mě to zase přijde normální, že jde do hospody. Já jsem taky ráda, že mám chvilku klid 😉 Druhá věc je to, jak potom funguje druhý den. Manžel taky zajde s kamarády na pivko, ale ví, že druhý den nejpozději o půl deváté musí být fit a na nohou, protože má doma děti 🙂

achjonetusim
5. dub 2015

Tak jestli se nevrací nad ránem a celou neděli je pak pro rodinu nepoužitelnej potažmo během sobot neutratí celej rodinnej rozpočet tak bych mu naopak jeho vynčení maximálně přála a podporovala. Ale čtu že prospí celou neděli, a to je to co by mi vadilo pekelně. Takže nejde tak o hospodu, jako o vyspávání druhej den.

julietta111
5. dub 2015

Tak pukud jde jednou týdně a jinak se věnuje rodině mi to nic hrozného nepřijde. Teda záleží v jakém stavu a kdy se vrátí a pokud druhý den normálně funguje. Pokud by byl celý den nepoužitelný, tak to by mi vadilo. Muž je dost často pracovně pryč, ale když je doma tak si občas s kamarády taky zajde, ale druhý den to neovlivní. A potom jdu zase já, taky tak 2x do měsíce večer s holkam vyrazíme. Myslím, že si každý občas potřebuje pokecat s kamarádama.
@misulkamisa

misulkamisa
autor
5. dub 2015

Ja měla napsat rovnou do toho hlavního příspěvku že vlastne je celou neděli nepoužitelný to je pravda to je ten hlavni důvod a ne ta hospoda.

michaela_2
5. dub 2015

@misulkamisa Pokud by se každou noc ze soboty na neděli vracel ve stavu, kdy pak není schopen v neděli fungovat, tak to by mi vadilo 😉 Ne, že jde každou sobotu na pivo - spolu můžete být jiné večery a ty si zase udělej třeba svoje ,,pátky'' 🙂 Ale to aby pak celý druhý den prospal, by se mi nelíbilo.
Myslím si ale, že se jedná spíš o jeho pohodlnost. Znám případ, kdy je maminka celá nešťastná, že manžel celé víkendy jen polehává u TV nebo spí, ten to odůvodňuje tím, že si potřebuje odpočinout.
Nebo se manžel opravdu pokaždé tak zleje, že má druhý den takovou opici?

julietta111
5. dub 2015

@misulkamisa Tak to by mi taky vadilo a hodně. Tak si na neděli naplánuj program sama, nech mu tam děti a on si příště rozmyslí takhle flámovat 😠

misulkamisa
autor
5. dub 2015

@julietta111 teda že mě tohle už dávno nenapadlo. Výborný nápad

misulkamisa
autor
5. dub 2015

@michaela_2 ne že by se tak zlil ale dopoledne spí a odpoledne polehavá jakoze odpočívá ale to uz je taky z pohodlnosti. No a já sem ještě taková krafka ze ho necham.

zana09
5. dub 2015

@misulkamisa Nez jsi to vysvetlila, tak mi to taky neprislo hrozne, ze nekam jde, ale ted to chapu. U nas obcas musim manzela jeste vyhanet, aby nekam sel 🙂, kdyz vidim, ze si potrebuje vyvetrat hlavu. Ale jinak jsem mu velice brzy dala najevo, ze ano, at si chodi, ale musi pak fungovat doma, at si to zaridi, jak chce, to me nezajima. Ze zacatku to bylo taky tak, jak popisujes a ja litala kolem maleho, ale chce to se opravdu ozvat. Drzim palce 🙂

holubice.petra
5. dub 2015

No dle toho co znamena jit do hospody 🙂 pokud si da dve a jde domu tak bych to nehrotila...muj mantel jde tak jednou za tri mesice na tah a to se vrati hodne pozde a dost pod vlivem. .ale nevadi mi to obcas kazdy potrebuje vypnout...druhy den je nepoutitelny a chtel by spat...to ovsem neberu moc ohledy deti kvuli tomu rozhodne nikam "neuklizim" tudiz je ten tah pro nej spis jak za trest (rika on ) 🙂 on si da radeji pivko doma

zuhra
5. dub 2015

@misulkamisa mne to přijde normalni, ale s mirou. Neprospat pak půlku nedele

misulkamisa
autor
5. dub 2015

Teda holky on si to snad tady četl nebo co 😃😃 vstal, řekl " to sem to zas posral" promluvili jsme si, že ať si chodí ale druhy den bude fit no a teď vzal děti na vylet a já si mám udělat pohodu. Tak snad to vydrží.

marca22
5. dub 2015

Můj taky do hospody nechodí,spíš když je třeba na stavbě a pracuje,staví se tam nějaká kamarád tak si to pivo dají nebo si dá 3 doma,ale nepotřebuje kvůli tomu nikde vysedávat,on by byl línej i do tý hospody dojít,nicménně když mají jednou za čas nějakou akci z práce to bývá tak jednou do roka sešlost tak mi to nevadí,kdyby to mělo být každý týden tak by mi to asi vadilo,ale tohle jsme nějak nikdy neřešili,tak nevím,na druhou stranu je fakt že pokud je to jediné místo kde ty kamarády vídá,tak proč ne,hlavně aby to bral s rozumem,dát si 2-3 piva a jít domu a ne se každý den opíjet,to by mi vadilo dost a taky by mi musel udělat prostor pro mě,dejme tomu on 1x za týden hospoda,já 1x za týden nějaké cvičení,pokec s kámoškama nebo relax,kadeřnice kosmetika,co by bylo potřeba,ale nesmí to být jednostranné že chlap bude chodit a ženská bude jen uvázaná u dítěte,takhle to není fér.