Jak jste na tom s jarní očistou?

tesco_xenie
10. dub 2015

Jak jste na tom s jarní očistou? Zkoušeli jste někdy například detox?

kacca11
10. dub 2015

Jím celkem zdravé a kvalitní potraviny, takže nevidím důvod, proč se do takových věcí pouštět.

silvik77
10. dub 2015

Já jsem si detox sice dělala v srpnu, ale moc mi pomohl. Bylo to podle Mačingové, já byla velice spokojená, zhubla jsem a cítila jsem se moc dobře. Dokonce jsem po několika letech otěhotněla,možná mi pomohl i v tom.

luca16
10. dub 2015

Začla jsem jíst chlorellu a piju ječmen🙂 Letos poprvé, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký účinek.

irous
10. dub 2015

Ahoj, já držela desetidenní detoxikační kůru. Skončila jsem ve středu a musím říct, že dost dobrý, nejhorší byly první dva dny. Vřele doporučuju

lu777
10. dub 2015

průběžně beru Spirulina/Barley... nejlepší je to v zimě, nahrazuje to nedostatek / nekvalitu zeleniny... 😉

elisaar
11. dub 2015

Ahoj, já si dala 5 týdenní půst - od všeho dobrého 🙂. K tomu bylinné čaje - kopřiva, ostropestřec. páchám to pravidelně už několik let a myslím, že to má smysl.

lennus
12. dub 2015

@tesco_xenie Snažím se jíst zdravě, detox plánuju, až přestanu kojit. Momentálně chci spíš omezit lepek. A pořídila jsem si na zkoušku od GW chlorellu a zelený ječmen.

tesco_xenie
autor
13. dub 2015

Já osobně na tyhle jednorázové očisty moc nevěřím, raději se snažím jíst zdravěji po celý rok, například organické či bio produkty. Bydlím v menším městě, takže většinou nakupuji http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/Product/BrowseProd..., kde je přímo složka pro organické a bio potraviny.

lu777
13. dub 2015

já na ty jednorázové očisty taky moc nedám.... je to totiž i hodně individuální... já třeba detox nesnesu, ani jemný, zkoušela jsem několik produktů s polovičním dávkováním a vždy mi bylo zle a to dost...
ono je to zátěž navíc pro játra a ledviny hlavně 😉 takže se taky řídím tím, že nejlepší je ten organismus moc nezatěžovat.... a důležité je starat se o střeva - vláknina, prebiotika atp...

elisaar
15. dub 2015

Chlorellu se taky chystám vyzkoušet. Na ječmen nemám odvahu.

lennus
15. dub 2015

@elisaar Mně ten ječmen fakt chutná a po ránu mi dělá vyloženě dobře. Manžel ho pije taky, má k té chuti neutrální vztah. Je to prášek, který se rozmíchá do vody a pije půl hodiny před jídlem nebo alespoň před jídlem, tak dvakrát denně, já to většinou stíhám jen ráno.