Jde se v Olomouci objednat na UTZ kvůli určení pohlaví?

seshira
29. čer 2015

Ahoj holčiny. Mám takový pitomý dotaz. Je možnost někde v Olomouci objednat se jako samoplátce na ultrazvuk kvůli určení pohlaví? Byla jsem na screeningu a nebylo nic vidět, u mého dr. to vypadalo spíše na chlapečka, ale jistý si není. Jde o tchyni. Velice těžce nesla fakt, že by to nebyla její tolik vytoužená vnučka. Tak mě popohání ať se objednám na ultrazvuk. Jako kdyby nemohla vydržet měsíc, než pujdu ke svému dr. na kontrolu 😠 manžel je toho názoru, že když mi to teda tchyně zaplatí, ať jdu klidně desetkrát. Dá se někam kvůli tomu objednat?

editah222
29. čer 2015

@seshira a když to bude kluk tak co? Pošle tě na potrat? UTZ mimo plán /placeně/ ti udělá každý gynekolog a určitě i U.S.G.Pol na Hanáckého pluku.

hhanca
29. čer 2015

@editah222 Taky tyhle lidi nechápu...jak kdyby pohlaví bylo to nejdůležitější :( Proto je nejlepší před okolím pohlaví miminka tajit až do porodu. A souhlasím, že UTZ udělají po zaplacení asi kdekoli...

zanri
29. čer 2015

U.S.G.Pol na Hanáckého pluku, ale přijde mi to zbytečné, jakoby nemohla měsíc počkat - stejně se to pohlaví už nezmění...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru