Je líná. Co dělat?

18. kvě 2022

Ahoj
Je mi 19 přítelkyni 18, svou přítelkyni strašně miluji neopustil bych ji za nic... Ale prostě to není holka do domácnosti neumí vařit, ani pořádně uklidit, nebydlím ještě spolu ale přespavame u sebe je to prostě bordelářka je líná, neumí prostě nic jen ležet, nedokážu ji opustit je úžasná v některých věcech dokáže si mě vyslechnout udělat si čas respektovat mě, prostě nechci takovou co nic neumí a je líná ta není do domácnosti... To já dokonce kluk umím vařit uklidnit nejsem žádný bordelar a když moje holka je úplný opak mrzí mě to Vůbec nevím co dělat..

terkync
18. kvě 2022

Pokud hledáš mámu, tak hledej dál 👍😁

zelenaesmolda
18. kvě 2022

Naucit ji to?

kevi1
18. kvě 2022

ja nevarim, neuklizim a nepridem si lina, ani ze je to moja povinnost 😂 a manzel si ma rozhodne nebral, aby som mu uklizela a varila

neomenia
18. kvě 2022

Milý hochu, dnešní doba už je trochu jinde a ženy nejsou puťky domácí. Já třeba vařím málo dodnes, manžel si mě nebral kvůli vaření, na to si můžeš pořídit hospodyni 😉😉😉

sanyy22
18. kvě 2022

Tak jí to nauč 😁😁😁😁

konidana
18. kvě 2022

To sem cela ja🤣 bordelarka ( ale jediny kdo doma uklizi sem ja 😉 ) a teda nevarim, neb mne to nebavi a chlap to umi lip😁 kazdy mame jine prednosti😉

veruuu_kubesovic
18. kvě 2022

Líná nevařící bordelarka se hlásí ✌️mě vaření nikdy nějak nebavilo a světě div se, jsem šťastně vdaná...

cilkat
18. kvě 2022

Co máš dělat? Vydělávat dost na to, abyste uplatili "paní na úklid" a dovoz jídla z restaurace... Nebo jít sám na rodičák, starat se o domácnost a nechat ženu budovat kariéru, aby vydělávala dost ona.

leniczka23
18. kvě 2022

Taky se hlásím do klubu líných, bordelarek. Vařit teda umím, ale zas mě to nebaví. Naštěstí mám chlapa pro kterého jsou důležitější jiné věci a taky si uvědomuje, že v domácnosti jsme dva a tak se o ty běžné věci dělíme.
Jestli si tě maminka naučila na full servis a ty ho teď budeš očekávat od svoji ženy, tak v dnešní době asi moc nepochodis, teda alespoň doufám, že k tomu už v dnešní době ženy své dcery nevedou.
Já své syny naopak vedu k tomu, že se pomáhá a i to vidí.

felixfelicis
18. kvě 2022

Hehe 🙂 Varit umim, o rodinu se staram, ale v 18 jsem taky rozhodne nebyla "do domacnosti"😀 Jestli se tu zase nenudi nejaky troll...

irmamala
18. kvě 2022

V 18- ti jsem umela akorat luxusni felaci. A stacilo to abych si nasla skveleho manzela 😀

camelinka
18. kvě 2022

@irmamala 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍

superkousky
18. kvě 2022

Nemáš mojí holku 😁😁😁.? Hele buď v klidu, já začala vařit ve 40ti, když nás zavřela Corona a úklidu nedám moc dodnes. Manžel je občas taky na prášky a kórd, když si vyndá utěrku na nádobí a já s ní utřu zablemcanou linku 😂. Nechápe, že se vypere. Miluje pořádek, takže pokud chce být se mnou, musí slevit z nároků. Dnešní ženské jsou jiné. Zase ta tvoje není třeba na lítání v domácnosti, ale víc vydělá 😉.

klokanka31
18. kvě 2022

Mě to přijde troll, styl psaní jako v diskuzi sousedka atd..

elesse
18. kvě 2022

V 18 nevari a neuklizi snad nikdo ne? Zivot nauci nebo se prezije bez toho:D

95newmommy2020
18. kvě 2022

Zůstaň u maminky. 😄
Překvapuje mě, že chlapec tvého věku uvažuje víc zpátečnicky než můj 70 letý tchán. 🙈
Kvalita ženy se neměří ve výsledcích v domácnosti. To jsi o 100 let pozadu.

klokanka31
18. kvě 2022

Já teda byla vždycky zastáncem tradiční role ženy. Ale čím jsem starší, tím víc to nevidím tak žhavě. O domácnost se starám, uklízím furt, ale vaření mě fakt nebaví a z 90% vaří manžel 😊

lv
18. kvě 2022

@irmamala no já ani to ne 🤣

andelka
18. kvě 2022

V 18 a doma v pokojíčku jsem taky nebyla žádná hospodyňka. A nevím teda která jo. Klukům tehdy šlo teda o úplně jiné kvality. Vařit jsem začala až s dětmi, a úklid jsem vynalezla až když jsem odstěhovala z domova, a dodneška to není žádný zázrak, nebaví mě to, u nás je na úklid víc manžel. A taky je to přece jedna z mála těžších, špinavějších prací v domácnosti, které by měl dělat muž (dneska pokud není dům a hospodářství, tak "mužské" práce vůbec nejsou. U nás lehčí, běžné věci, dennodenní (nádobí, praní, skládání prádla, zašívání..) dělám převážně já, a náročnější (vysávání, utírání prachu z výšek, umývání podlah..) dělá manžel.

levandule_k
18. kvě 2022

Za mě je to troll, už vidím 19 letého borce, jak vztahové problémy na fóru pro matky. Ale stejně musím napsat koment.

To, co jsi o napsal, dej přečíst svoji přítelkyni. Přítelkyně tě pošle k šípku, když si o ní myslíš, že je líná. Nebude přítelkyně, nebude problém.

Můj muž ví, že vařit není moje povinnost, ale já vařím ráda, ale k tomu člověk musí dospět, v 18 fakt není zábava vařit oběd pro celou rodinou, to jsou galeje.

No faktem je, že občas dámské pokoje na intru/kolejích jsou víc zabordelené než pánské.😂 A pro člověka, co je zvyklý na pořádek a je pedant na úklid, je bydlení s někým, kdo je free v úklidu, trochu peklo. Buď si zvykneš, nebo budeš uklízet ty. ¨

PS Některé ženy začnou víc uklízet až vlastní domácnost.

andelka
18. kvě 2022

Jo a ještě okna. V životě jsem nemyla okna. To dělá chlap (nebezpečná činnost, pokud nebydlíte v přízemí). On zase nikdy nepeče, nezdobí byt, nezašívá oblečení..

avadake
18. kvě 2022

Bordelaření a nějaká domácnost v tomto věku v pohodě. Ale spíš to ležení. Máme něco takovýho teď v rodině, příbuzný si našel též lemru a ta holčina krátce po dvacítce má na malou výšku přes 100kg a příbuzný se taky kulatí😄 Problém je, že mu to začíná vadit v tom, že mu přijde že nežije ale hnije zaživa…což teda chápu pro mne by to též nebylo. Má aspoň nějaké koníčky?

gracinka7
18. kvě 2022

Já jsem v 18 umělá akorát polévku z pytlíku a podobné věci. Můj muž to přežil 😀
To taky dáš ne?

sudylichozrout
18. kvě 2022

@irmamala Woe! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sudylichozrout
18. kvě 2022

@andelka Presne, nikdy jsem nemyla okna. Vzdy bud partner, nebo firma.

jjasmina
19. kvě 2022

Proč by tohle měla dělat v 18? Ta si najde ještě dalších 10, když bude chtít 😃

titina12
19. kvě 2022

Ono když se pak třeba osamostatní a bude bydlet ve svém a bude to tam chtít mít hezké tak se to zlomí (většinou) a co se týče vaření nevím no vařit umí každý stačí kuchařka 🙂

jajaneu
19. kvě 2022

No tak pokud spolu nebydlíte tak nechápu proč by měla uklízet, vždyť je u tebe na návštěvě ne? A až spolu budete bydlet tak vše napůl že?
Navíc holka v 18 má dělat jiné věci než jen vařit, uklízet a lítat kolem přítele 😉

ruzovyjednorozec77
19. kvě 2022

Ja teda v 18 neumela udělat pomalu ani vajecinu 🙂 o domácnost sr teď normálně starám..jako že bych mela doma echt naklizeno to ne, ale úplné se stydět nemusím, když mi nikdo neotevre skříně 😀😀😀😀. Počítám že v 18 ještě chodí do školy, co bys chtěl 🤷‍♀️ ucte se varit spolu 🙂

majca16
19. kvě 2022

Tak já byla vedena k úklidu od malička, ale starat se o vlastní domácnost je něco jiného a doteď mě to nebaví 😂 vaření mě také nebaví, naštěstí to manžel chápe a občas uvaří a také jíme hodně mimo domov (nejhorší na vaření je ten úklid potom).
Tak si o tom s přítelkyní promluvte, že se vám nelíbí, že vám doma dělá bordel, když tam je. Argument, že je na návstěvě mi přijde scestný, na návštěvě se přeci chovám slušně a ne jako prase.