Je to biochemické těhotenství? Kdy čekat menstruaci?

popelkax
4. dub 2017

Dva a půl roku se snažíme o druhé miminko. Před rokem a půl jsem měla pozitivní TT, ale po 5 dnech přišla silná MS a miminko odešlo s ní. Teď jsem momentálně v 6tt, ale dobré to opět není☹ Miminko to pravděpodobně vzdalo a přestalo se vyvíjet. Po několika pozitivních a lehce sílících testech začala druhá čárka o víkendu slábnout, dnes již nebyla ani znatelná. Jedná se o biochemické těhotenství?
A další otázka, k doktorce jsem byla původně objednaná na čtvrtek, tak trochu doufám, že do té doby přijde MS, abych tam ani nemusela jít. Poslední dva dny několikrát denně bulím a mám strach, že budu brečet i u doktorky, raději bych si to odžila doma sama.
Předem děkuji za odpovědi a omlouvám se, že používám nový nick, pod kterým mě tu nikdo nezná, nechci, aby to mé okolí vědělo. Děkuji za pochopení.

dolezalovalucie
4. dub 2017

To me moc mrzi,nicmene bych k doktorovi sla aby nebyli nejake komplikace.S timhle jsem se teda ještě nesetkala.Ja mela zamlkle tehotestvi v 10tt a pozitivni test jsem mela ještě par dni od revize

nita1984
4. dub 2017

@popelkax zažila jsme to teď po prvním ET. Biochemické těhotenství, HCG pozitivní a sláblo, za pár dní 0... teď jsem po KET, tak doufám. Testovat ale nebudu

nita1984
4. dub 2017

@popelkax jinak MS jsem dostala asi týden později

klokanka73
4. dub 2017

Já si tím prošla teď v březnu. Čárky začaly slábnout až nebylo nic. MS dorazila za 5 dnů od negativními testu. Každý to ale může mít jinak. U biochemického je dobré to, že se s tím tělo samo vyrovná a není nutná revize. Aspoň tak mi to řekl gynekolog.

popelkax
autor
5. dub 2017

@dolezalovalucie
@nita1984
@klokanka73
Holky, děkuju moc za odpovědi, dneska už jsem dostala menstruaci, zatím se zdá podobně intenzívní jako obvykle - tedy hodně. Překvapivě mě příchod menstruace fakt uklidnil a svým způsobem mi i pomohl se s tím vyrovnat. Zkrátka začíná nový cyklus a nová šance na miminko se blíží....Jsem ráda, že třeba nebudu muset na kyretáž a vzhledem k tomu, že nemám bolesti, tak se snad nejednalo ani o mimoděložní těhotenství. Ještě jednou děkuji za podporu.

klokanka73
6. dub 2017

@popelkax pokud je hCG nula, a byla MS kyretaz není nutná a i kdyby to bylo mimoděložní, tím že je nulové HCG, embryo zaniklo a tělo si poradí samo. Držím palce do dalšího snažení.

rolfinecka
14. kvě 2017

Ahoj holky. Snad mi někdo odpoví. Minulý měsíc jsem měla pozitivní tt a po týdnu dostala MS, letěla k dr.a ten mi potvrdil ranné těhu a že právě došlo k samovolnému potratu. Tento cyklus mám opět pozitivní tt, ale vůbec čárka nesílí... V den očekávané MS byl na testu duch, za dva dny trošku zesílil a od té doby nesílí. Vím, že ovu byla na 100% 25.4., sex dva dny před tim, tj.23.4., dřív jsem otěhotnět nemohla, sex 18.4. a později taky ne, to byl až 6.5. Dnes jsem dělala digi test a je tam 1-2, čili 3-4tt, což nesedí... I dle slábnoucích testů mám pocit, že jde opět o biochemické těhu. Mám čekat na MS? Do jaké doby by mohla dorazit? Já nechci na revizi. 😢 Teď máme jet na dovolenou ve čvrtek a nerada bych něco řešila mimo domov, ale nechci histerčit a letět k dr. Ale když se to takhle brzo nepodaří, tak většinou dojde MS a není revize nutná, ne?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru