Kamarádka mě uráží...

ala16
29. lis 2024

Mám kamarádku, kterou znám teprve rok. Doteď jsme si rozuměly, ale už po třetí se mi stalo, když jsem si dělala legraci, že mě úplně vážně urazila. Nedokážu se s ní už bavit normálně jako kdyby se nic nestalo. Mrzí mě to. Ta legrace je oboustranná a nikdy mě nenapadlo urážet jí.

pavca1982
29. lis 2024

Tak to asi nemá cenu se kamarádit.Nebo jí to říct, třeba by to pochopila.

malytlustyhroch
29. lis 2024

@ala16 tak mezi delat si legraci a vazne urazet je dost tenka hranice, mozna ji mate kazda jinde. Mozna ma kamoska pocit, ze ty ji urazis, tak te taky urazi. Nebo naopak si mysli, ze na tvoji legraci odpovida taky legraci.
Tak zalezi, jestli te v tom pratelstvi neco drzi, kvuli cemu ma smysl se nad to bud povznest nebo si to vyjasnit. Nebo jestli vlasne rada s pratelstvim zkoncis...

ala16
autor
29. lis 2024

Řekla 3x tu samou věc, tak si to asi myslí a tudíž to nemá cenu.

lemamama
30. lis 2024

Není, nebyla a nebude to kamarádka.

j.a.n.i
30. lis 2024

@ala16 No, nejspíš si ji to svou "legrací" úplně vážně urazila, tak ti to vratila.

reeeza
30. lis 2024

Co jsi jí zhruba v legraci řekla?

A jak tě ona urazila??

Je možný že tvou legraci mohla brát jako útok?

cilkat
1. pro 2024

@ala16 Řekla 3x tu samou věc, ketrá tě uráží... takže si nějspíš myslí, že na ní minimálně část pravdy je. ... Takže hodně záleží na tom, co to bylo a jestli ti stojí za to s ní rozebírat, kolik pravdy na tom je. (Mám kamarády, se kterými si říkáme věci, které by kdekoliv jinde byly urážkou... ale máme to vyjasněné a jsme dlouhodobí kamarádi, kteří o sobě ví první poslední... U "známe se rok", by mi to asi za to nestálo, pokud to není třeba v situaci "a bez ohledu na náš vztah spolu budeme muset dalších x desítek let vycházet jako sousedky v baráku".)