Koho budete volit na prezidenta?

claireg
8. led 2018

Ahoj,
tak trochu sonduju - koho budete volit? Zvažuji PAVLA FISCHERA.

Přijde mi, že má jako jeden z mála opravdu politické zkušenosti a kontakty (jako velvyslanec i poradce V.Havla). Je vzdělaný, mluví mnoha jazyky a myslím, že s ním nebude ostuda jako se Zemanem. Navíc se mi líbí, že je zaměřen na rodinu - prý měl nemocného syna a vzdal se kariéry, aby s ním mohla být (bohužel ale později stejně umřel :,( ).

Nebo máte jiný tip na někoho slušného, bez ostudy a co není jen na peníze jako ti mnozí podnikatelé tipu Horášek, Hannig, Hilšar a nevím kdo ještě tam je? Ještě jsem uvažovala Drahoše, ale ten mi přijde nemastný, neslaný.

marie100
8. led 2018

Ahoj,
já budu volit pana Zemana. Chcete mít ,,jen" vzdělaného prezidenta, který bude dělat ,,diplomatickou figurku"? Zemana si vážím za jeho postoje a názory, které se nebojí říci nahlas a se kterými naprosto souhlasím. Ale nikomu jeho názor neberu, ať si každý volí podle svého.

jaja01k
8. led 2018

Ja se priznam, ze vubec netusim, koho budu volit. Zadny z kandidatu me nijak nezaujal, vlastne o vetsine z nich nic nevim. Neprijatelny je pro me Zeman, takze toho z vyberu vyradim a z tech ostatnich asi vyberu losem 😀

listopadka1
8. led 2018

Já Drahoše, Hilšer i Fisher jsou taky dobří, ale Drahoš má asi největší šanci dostat se do druhého kola a porazit Zemana, tak nechci rozmělňovat hlasy. Drahoš se možná zdá nemastný neslaný, ale oproti žlučovitýmu dědkovi, co je tam teď, je to nebe a dudy. Prezident má především solidně reprezentovat stát, účastnit se státních a mezinárodních akcí bez ostudy, takže si naopak myslím, že je lepší mít tam někoho slušného a vzdělaného, byť třeba bez silného názoru, co se nebude snažit intrikovat a prosazovat svoje zájmy na úkor státu. On ten silný názor je dost na škodu, když jde proti zájmu svobody a demokracie. A můj otec zná Drahoše osobně a velmi si ho váží, jako šéf Akademie věd se dokázal prosadit dostatečně tvrdě, aby se do vědy dávalo víc peněz, vždycky za ústavem stál a o osobní prospěch mu nešlo, ono se to nezdá, ale ve vědě moc peněz není.

misa357
8. led 2018

Já kohokoliv, kromě prasete Zemana a zloděje Topolánka.

almara2
8. led 2018

Pana Hilsera

kocisko
8. led 2018

rekla bych ze tema voleb patri na uplne jine stranky...

astyna
8. led 2018

Zeman ani omylem, Drahoš mi nepříjde sympatický, viděla jsem ho na živo. - taky budu volit Fischera 🙂 Hilšer se mi líbil taky. Letos je už z čeho vybírat, tenkrát jsem volila menší zlo - takže ve 2.k taky Zemana.

superkousky
8. led 2018

Nikoho 😉

elvira
8. led 2018

Kohokoliv kromě Zemana. A kandidáty kolem sedmdesatky taky nechci. Raději mladou krev.

listopadka1
8. led 2018

Hlavně proboha pokud nechcete Zemana, dejte ve druhém kole hlas tomu druhému, ať je to kdokoliv - i když to třeba nebude váš největší favorit, pořád lepší než Zeman! Tím, že ke druhému kolu nepřijdete, jako byste to hodily Zemanovi.

terezapetrova
8. led 2018

@listopadka1 jenže on to ten zeman stejne nakonec asi bohužel vyhraje..

terezapetrova
8. led 2018

Aby to nevyhnulo jinak k volbám samozrejmne jdu a zemina samozrejmne nevolim

terezapetrova
8. led 2018

Ale no tak.. Nevyplynulo.. A zemana..

andulka_k
8. led 2018

Fischera

kassandra1
9. led 2018

@listopadka1 Argument, že někdo bude volit Drahoše, protože má jako jediný šanci porazit Zemana, úplně nesnáším. Tak snad někoho volím pro jeho kvality a ne protože mi volební průzkumy někoho ,,doporučují,, na druhém místě.
Shlédla jsem na ČT 24 všechny rozhovory s kandidáty a vyšel mi taky Fischer. Vzdělaný, s politickými zkušenostmi, zahraniční diplomat, slušný, jazykově vybavený a velmi bystře a racionálně reagoval na dotazy redaktorky. Drahoš je pro mně taky nemastný, neslaný, bez názoru (případně s názory opsanými od Horáčka 😉 )

claireg
autor
10. led 2018

Holky, já se rozhodlaaaaa!!! 🙂

Našla jsem články, jak vypadala volba před pěti lety. Zeman i Schwarzenberg vůbec nebyli favoriti a přesto vyhráli. Průzkumy lze lehce zmanipulovat no :( Takže já budu volit "srdcem" - PAVLA FISCHERA. Doporučuji mrknout na jeho FB profil. Dlouho jsem zvažovala Drahoše, ale Fischer mi prostě prijde zkušenější a má neskutečnou podporu rodiny, slavných osobností i neznýmých lidí (viz tryrkysová revoluce, která je vše od dobrovolníků).

claireg
autor
10. led 2018

A prosím, hlavně nevolte někoho jen protože průzkumy jsou takové nebo někdo něco říkal. Pracovala jsem ve výzkumu a výsledky výzkumů jsou opravdu mnohdy zkreslené a mimo. Volte jak se vám osoba líbí - profesně svými zkušenostmi, ale i jako člověk.

murinka2305
11. led 2018

Wow, myslela jsem, ze Fischer nema moc sanci, ze spis Drahos... Ale tady to tak nevypada... Taky mi vadi, ze Drahos balancuje nazory, Fischer mi prijde pevnejsi... U Zemana mi vadi vulgarita, neni pro me dobrym lidskym prikladem...

helenajih
11. led 2018

Já volím jednoznačně Pavla Fišera 🙂 POdívejte se na poslední různé ankety a průzkumy, má OBROVSKOU šanci 🙂 a je to tatínek čtyř dětí, takže o životě už leccos ví 🙂
Má skvělou fb-stránku, kde je dokonce spot jeho dětí: https://www.facebook.com/PavelFischerOfficial/ Má neskutečnou dobrovolnickou základnu, díky které má pomocníky po celé zemi - neuvěřitelné a moc optimistické (říkají si tyrkysová revoluce 🙂
Rozhodně je to kandidát, který stojí za volbu. A já ho jdu volit, má číslo
Hezký den všem 🙂 H

fialka58
17. led 2018

No Zeman to nebude, volila jsem někoho jiného než Drahoše ale myslím si, že to bohužel Zeman stejně vyhraje ....