Kondylomata ve 14tt, můžu užívat nějakou mastičku?

dada2017
21. říj 2016

Ahoj, jsem tu nová. Jsem těhotná 14tt 🙂 a mám velké potíže s vaginalnimi bradavickami, chtěla jsem se tedy zeptat jestli nevíte co by na to zabiralo, užívám dračí krev (kapičky), zkoušela jsem je i potírat dračí krví a vůbec to nepomohlo, mám pocit ze se mi to rozseva ještě víc než předtím ☹ Už jsem byla jednou na vypalování leasrem a znovu opravdu jit nechci, strašná zkušenost. Nechala jsem tam 700 Kc. A nehodlám tam p. doktorce nechat ještě víc a ani není příjemná... masticku mi žádnou neporadila a v lékárně mi ji taky nechtějí dát, což chápu. Je tedy nějaká masticka která se může užívat v tehu? Hlavně se mi to dělá ve vchodu do pochvy což je hrozný. ☹ ☹ Moc prosím o radu.

danda3
21. říj 2016

@dada2017 pokud se nepletu, tak je to prenosne, tedy jestli nebyl prelecen i partner, tak muze byt nosicem on, aniz by mel viditelne bradavicky. Tedy pokud spolu mate porad sex, (coz asi pochopitelne mate), tak se toho nikdy nezbavis. Myslim, ze ani na to zadne masticky nejsou, ze se to resi jedine operativne, (seriznutim) nebo jak jsi psala tim leasrem.

dada2017
autor
22. říj 2016

Díky za odpověď, přítel od své doktorky masticku dostal a zmizelo mu to, ja ji užívat nesmím. Gynekolozka mi řekla ze se s tím teď trápit nemám ze po porodu to bude lepší. ..sama vím že se toho nikdy nezbavime, protože je to vir v těle, ale jak to alespoň zmírnit aby to nebylo v tak rychlém rostoucím tempu ( u mě).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru