Koťata bez kočky. Máte ještě jiný nápad, co s nimi?

majena39
9. čer 2022

Holky, jsem v prčicích...
Nějaká kočka nám přivedla na zahradu koťátka cca 3 týdenní a pak se ztratila. Všechny útulky a depozita v okoli jsem obvolala a nic 😔 Nikdo nemá volnou kapacitu. Na úřadě ani veterine mi taky nepomohli. Co teď? Nechat je umřít hlady?
Samozřejmě je můžu nakrmit stříkačkou, ale ne dlouhodobě a vzít si je domu nepřipadá v úvahu vzhledem k tomu, že už máme pět koček a psa 😔 zkusila jsem inzerát na internetu, ale marný marný marný...
Je mi z toho fakt do breku co s nimi bude. Máte někdo ještě nějaký jiný nápad?

milixx
9. čer 2022

@majena39 Dobrý den, z jakého jste kraje?

saralinda
9. čer 2022

Dejte inzerát na sbazar.cz, tak jsem loni takto malá koťátka "udala" během 1 dne. Ale byl to podzim, to není tolik koťat. Přeji hodně štěstí.

katule1990
9. čer 2022

@majena39 Kontaktuj https://www.bezmaminky.cz/, mají i FB (https://www.facebook.com/bezmaminky.cz/), poradí, pomůžou. Je třeba jednat opravdu rychle. K tomu zkus třeba napsat do FB skupin zaměřených na kočky, je tam spousta lidí, kterým není osud kočiček lhostejný a jsou schopný pomoct najít náhradní domov velmi rychle. Doporučuju skupinu První kočičí výživová poradna a Kočky - dotazy, rady zkušenosti - s omezeným vkládáním fotek miláčků. Věřím, že když to hned rozjedeš, do večera bude o koťátka postarano, nenechávej je vlastnímu osudu a děkuju, že ti nejsou jedno 🙏.

majena39
autor
9. čer 2022

@milixx Pardubický

majena39
autor
9. čer 2022

@katule1990 děkuji za tip, jdu se tam podívat!