Laktační poradkyně v Praze - můžete doporučit?

lunderin
3. bře 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi můžete doporučit laktační poradkyni, která působí v Praze. Vím, kde najít jejich seznam, ale zajímá mě osobní zkušenost. Nemám ráda příliš fanatické laktační poradkyně. Kojení je pro mě důležité, ale nenechám dítě hladovět. Chtěla bych i nosit v šátku, ale nemám žádné zalíbení v látkovkách. Prostě zlatá střední cesta🙂 Pokud jste to některá měla podobně a našly jste někoho skvělého, prosím, doporučte🙂

olga_
3. bře 2016

Ahoj, mně hodně pomohla LP Martina Šebestová. Dělá i dulu, má kurzy na šátkování, dělá kurzy pro maminky a miminka - různá cvičení atd. Do ničeho mě nenutila, ale hodně, opravdu hodně mně pomohla, a to s dlouhodobým efektem včetně toho, že nás s manželem oba nadchla do šátkování. Můžu v případě zájmu poslat kontakt do IP. Nebo ji najdeš také na FB.

evajak
25. bře 2016

Už je asi pozdě, ale já bych doporučila paní Ivanu Fišerovou. Kontakt je na stránkách Laktacní ligy. Měla jsem podobné požadavky, žádnou laktační fanatičku nebo "Lesanu". Pomohla mi rozkojit se, i když na začátku jsem na její radu dokrmovala, aby malý nemel hlad. Bylo to náročné období, ale povedlo se a teď už plně kojím.

já jsem měla velmi dobrou zkušenost s dulou a laktační poradkyní, která se jmenuje Petra Davidová 🙂

miladka5
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
agnes_123
21. kvě 2020

http://m.dula-simona.webnode.cz/o-nas/

Vrele doporucuji. Byla u me predevcirem a moc mi pomohla. Je to zdravotnice.