Malé cysty na obou vaječníkách, máte zkušenost?

mariebokrova
19. únor 2016

krasny vecer, vcera jsem byla na rocni prohlidce u gyn. a na ultrazvuku mi nasla nekolik drobnych cysticek na obouch vajecnikach...pry jich je tam fakt dost. Kdyz jsem se ji ptala, jestli se ztrati, tak rekla, ze asi ne a ze az budu chtit otehotnet, ze mi to vubec nemusi jit a nebo spatne..doporucuje mi, abych s tehotenstvim dlouho necekala a ze kdybych otehotnela, ze nesmim na potrat(coz bych nikdy neudelala), ze uz by mi proste otehotnet neslo.. Pred mesicem a pul jsem prestala brat HA, aby se telo zase prirozene upravilo a pry to muze byt tim. Jsem z toho docela v soku, protoze mi bude teprv 20 let a miminko jednou chtit budu..🙂 tak jsem se chtela zeptat, jestli stim mate nektera nejake zkusenosti a nejak se tich malych potvor zbavila a jestli se vam podarilo otehotnet?? 🙂)) Mockrat dekuji!!!! 🙂

petaov
25. únor 2016

Taky jsem měla po vysazení HA cystu (jen jednu teda), ale otěhotněla jsem. Cysta se pak během těhu vstřebala. Určitě to jde. Důležité je, jestli máš ovulaci. Já mám teď zase cystu, ale nechodí mi kvůli ní MS, tak vůbec nevím, kdy mám ovulaci, jestli vůbec.

prelude
25. únor 2016

Ahojky, já jsem na to byla před pár měsíci úplně stejně. Mě se ale cysty začaly dělat bez příčiny během tří měsíců, ale měla jsem docela velké. Naštěstí se sami vstřebaly a teď už dva měsíce nic.
Je mi 23 a mám úžasného přítele a začali jsme se hned snažit. A... po půl roce stále nic. Takže uvidíme ještě časem zda na toto všechno mají vliv právě cysty. Znám ale hoky, které i s tímto problémem otěhotněly bez problému.
Jediný rozdíl je, že antinu neberu už 5 let, takže u mě na to vliv prášky neměli ani hormony, ty mám ok. Dr říkala, že nikdo pořádně neví, proč se zdravým ženám bez jakýchkoli potíží dělají cysty. Ale neboj pokud by ses rozhodla v budoucnu pro mimčo, všechno se dá řešit ;)