Mám jít k doktorovi?

ladyhacek
21. bře 2016

prosím možná vám to bude připadat hloupé, že se ptám 🙂> měla jsem problém dostala jsem to 2 měsíce po porodu (hned po nasazení prášků)a měla jsem to nepravidelně a často > vleklo se to několik měsíců (je prý normální že je to nepravidené) Brala jsem 2 prášky denně. pak zase jeden a to jsem to dostala > brala jsem nějaký čas 1 a zase po týdnu jsem to dostala nasadila jsem 2 prášky denně po dobu 3 týdnů a pak zase 1 a v té době, že to dostanu > tak jsem to pochopila > ale - už je to třetí týden co beru jeden a pořád nic - jeden test jsem si dělala > negativní - pobolívá mě mírně podbřišek a přemýšlím zda zajít ke gynekologovi . Stále kojím (syn mám rok)
Stále přemýšlím co dělat - o miminko se chceme zajít snažit v létě (až sestře po svatbě aby mi nebylo zle - se synem jsem dost zvracela 🙂 )
A přemýšlím zda kojit - nekojit > nasadit jiné prášky nebo co? Nebo když to teĎ nemám tak se mnou může něco být? Nebo je to normální?
Máte někdo podobnou zkušenost?
děkuji

kika_21
21. bře 2016

@ladyhacek Já nevím, jaké prášky, mně pomáhá kontryhel 14 dní po 1.dni menstruace, prášky neberu. Kojím normálně. Srovnalo se vše. Piju ženský čaj z Horoskopu.V tomto případě věřím na byliny a na to, že jsem se musela vnitřně SAMA srovnat.Hodně zdraví. P.S. Pokud něco dlouho bolí, je dr. namístě.

blahova_andrea
21. bře 2016

@ladyhacek tak pokud si nejsi jistá, co s tebou je, tak dr. je nejlepší volba. jinak já teda neberu prášky řadu let a nestačím zírat...ony jsou i prášky, kdy se nebere jen denně, ale i víc? 😕 😨

ladyhacek
autor
21. bře 2016

@blahova_andrea vždy se bere jeden - ale prý tenhle mi asi nesedí a jiné při kojení nejsou (všechny jsou na stejném principu) tak prý mám vzít dva. Přestat kojit jsem nechtěla a kondom nám nevyhovuje. Po druhém přemýšlím o tělísku.

blahova_andrea
21. bře 2016

@ladyhacek no já osobně těm, co se mohou při kojení nevěřím, kamarádka je brala a do půl roku čekala druhé 😅

ladyhacek
autor
21. bře 2016

@blahova_andrea 🙂

děkuji s dr jsem mluvila . Pravděpodobě se mi to konečně ustálilo při kojení a této antikoncepci se nekrvácí - kdyby něco mám přijít 🙂