Mamky co pracujete, jak to zvládáte?

teriszek
18. srp 2014

Mamky co pracuje te jak to zvládate? Mam 1.5 starého chlapečka a sem na nej sama tak ze uvažují vrátit se do práce na plny úvazek protože na zkrácený a brigádu nejde skoro nic sehnat. Da se zvládnout dítě a práce? ?Hlídat bude babička a mam strach aby ji třeba malej nepojal za mámu když s ni bude vic.Divná otázka vim ale chci aby me malej miloval dělám to přece jen pro nej! Dekuji

zamilovanadonej
18. srp 2014

@teriszek Já při synovi pracovala od jeho 22 měsíců a v pohodě, a plánuji to o teď při dcerce, takže se poohlížím po práci....děti se lehce přizpůsobí, neboj 😉

j.a.n.i
19. srp 2014

@teriszek Já pracuju hned od konce MD (opravdu MD, nikoliv RD), ale do práce jezdím jen 1x týdně, jinak pracuju z domova. Na plný úvazek v práci bych takhle brzo nechtěla, jinak zvládnout se to určitě dá, kor když máš hlídací babičku.

brunetka11
20. srp 2014

Jestli máš ochotnou hlídací babičku, nebála bych se toho. Je to náročné pro všechny zúčastněné, ale kdyby se ti podařilo si najít práci, která by tě bavila, snáší se to mnohem lépe.

luciebx
20. srp 2014

ja chodim do prace kdyz bylo malymu asi 14 mesicu.. taky hlidali tchanovci.. pac ziji v zahranici.. a muzu rict ze bezva... malej se tam tesil.. vedela sem ze je o nej postarano.. a po praci sem si ho vyzvedla.. a sli sme domu.. on se naucil byt vic s ostatnima lidma...a ja se odreagovala v praci... pac co si budem povidat byt doma je nekdy na hlavu.. a delam to tak do ted.. malej jde ted od zari do skoly.. takze fajn..