Máte tip na těhotenskou/mateřskou podprsenku, vel. 80F?

zarucha
10. led 2014

Ahoj, prekérní situace. Od patnácti mám na štíhlé postavě větší velikost košíčku, obvykle 75F, vždy pečlivě vybírám mezi luxusními značkami prádla (Prima Donna, Marlies Dekkers, Lejaby atd), padnoucí podprsenka je pro mě naprosto klíčový kus oblečení a neváhám do ní investovat i vyšší částky (klidně dva tisíce a víc). Nyní jsem těhotná, začátek šestého měsíce, zatím nemám problémy s prádlem, jen potřebuji trochu větší košíčky, ale bylo mi gynekoložkou doporučeno už pomalu přejít na mateřské podprsenky bez krajek, respektující citlivější pokožku prsou, vývoj mléčných žláz a změny na bradavkách. Potřebuji nyní velikost 80F-G, širší ramínka, zatím nehledám kojící, tj košíček nemusí být odepínací. Cena nehraje roli. Luxusní značky se na mateřské prádlo příliš neorientují....Konfekce typu Marks a Spencer nebo Triumph, která v mé velikosti "mateřské" prádlo nabízí, mi naprosto nevyhovuje. Podprsenku si potřebuji zkusit, tj tipy na zahraniční eshopy, lišící se často velikostmi i číslováním, nejsou úplně ideální. Děkuji zkušeným za všechny dobré tipy.

pajamo
10. led 2014

Hotmilk, maji v obchode Spravna podprsenka. Jsou teda kojici, ale pro me super.

leg
10. led 2014

Zkus www.astratex.cz Je to sice eshop, ale mají nabídku u ve velikosti H a mám vyzkoušeno, že pokud zboží nesedí, tak jim ho pošleš zpět a peníze ti bez řečí vrátí. 🙂

hojda
10. led 2014

Podprsenka Carriwell, odpovídá více velikostem, taky mám větší poprsí jako ty a měla jsem velikost L a luxuxní jsou ty klipy na zapínání při kojení, jde to jednou rukou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru