Máte úspěšný návod, jak se zbavit skvrn od příkrmů?

florane
30. říj 2014

ahojte, nakoupili jsme malé pěkné oblečení, ale znáte to..krmení je i hra s bryndákem a ne vždy jí jen ve starším oblečení..a je mi líto, že některé skvrny (hlavně mrkev a borůvky) nejdou vyprat. Nechci to stříkat vanishem apod. Vždy to jen dám odmočit s pracím prostředkem pro miminka a pak to přeperu se žlučovým mýdlem, ale to nestačí..Díky za tipy 🙂

pettule
30. říj 2014

Kupuji v DM "Ďáblík na skvrny - ovoce, červené víno, zelenina" a většina se dostane pryč. Mám už děti krapítek větší, ale fleky pořád 🙂 a používala jsem i když byly děti miminka.

bbn
30. říj 2014

Tak já mám zkušenost, že nejvíc pomohlo to špinavé oblečení hned po krmení sundat a zrovna přeprat žlučovým mýdlem, popřípadě nechat odmočit v tom žlučovém mýdle a pak vyprat v pračce s normálním práškem. Ale úplně nejvíc na tyhle skvrny zabíralo sluníčko, což teď v zimě moc nepůjde. U nás paradoxně mnohem horší než mrkev a borůvky byly rajčata a jahody.
Jinak asi nejlepší rada, krom bryndáku pořídit celý overal a na to ještě bryndák nebo plenu: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/7017...
Overal pak využiješ i v pozdějším věku při malování fixami/vodovkami apod.

lattecafe
30. říj 2014

Vanish! 🙂
A bryndák z IKEA taky
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/7017...

katynka78
30. říj 2014

Moje rada zní - Fleckito z Dedry. Je to perfektní- vypere i trávu. A pokud to nepustí napoprvé, tak na podruhé určitě. Dokonce jedny fleky, co jsem ani nevěděla, od čeho to je, pustili po delší době, kdy jsem na to poprvé to Fleckito použila.
http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=TF0039

Jsem s ním spokojená a zatím to ani neudělalo žádné fleky od barvy, či nějak nepoškodilo oblečení, to se o ostatních bělidlech, Savech a Vanishi říct nedá.

hanivasi
30. říj 2014

já na takové čištění používám bělidlo PUER. Je fakt super. Nepoužívám jen na bílé prádlo, ale i na barevné, krásně to vyčistí.

paulia
30. říj 2014

Mohu potvrdit sůl na skvrny Puer je parádní,používám již několik let 😉

castava
31. říj 2014

Mohu potvrdit, že Fleckito z Dedry je dobré. Mám ho také a jsem s ním spokojená. Ale chtěla bych vyzkoušet i tu sůl Puer o které tu píšete. Je dostupná v běžných drogériích nebo jen v některých (kterých)? Děkuji

kaaacaaatkooo
Odpověď byla odstraněná
Zobraz