Menstruace či špinění po nové antikoncepci (Mercilon)

zuzulinda16
29. čer 2018

Zdravim, chtela bych poradit. Zacala jsem uzivat novou antikoncepci Mercilon, ale tyden pred vysazenim druheho platicka jsem zacala lehce spinit a dnes uz je to treti den pauzy a porad pouze lehce spinim, prvni menstruaci pri uzivani teto antikoncepce jsem dostala 2 dny po vysazeni a byla slaba pouze 4 dny a ted cekam a stale nic. V tom prvnim platicku jsem zapomnela na jednu pilulku ve tretim tydnu a zrovna ten den jsem mela sex kdy do me pritel ejakuloval, ale menstruaci jsem dostala a prasek si vzala hned co jsem si vzpomnela dalsi rano. Tohle platicko co mam za sebou ted jsem dobrala v poradku bez zapominani. Tehotenstvi jen pres moji mrtvolu :( myslite ze by to mohla byt pouze pricina nove antikoncepce?

janaelia
29. čer 2018

@zuzulinda16 Tuto antikoncepci jsem brala a ze začátku se to tak může stát, pokud sis zapomenutou pilulku vzala společně s druhou hned druhý den, tak si myslím, že by to mělo být v pohodě a těhotenství to podle mě nebude, ale pokud pochybuješ tak si udělej případně test. Jinak já jsem ze začátku užívání taky jen lehce špinila a ms trvala tak 4 dny a pak nic.

zuzulinda16
autor
30. čer 2018

@janaelia no já právě nerozeznám, jestli menstruuji nebo jen špiním :/ celý ten minulý týden jsem špinila, to vím jistě, ale včera třeba jsem měla plný tampon čerstvé krve, ale po výměně zase nic, tak už si nevím rady 🤷🏼‍♀️ Na gyndu se mi nechce lézt kvůli každé blbosti co si vsugeruji 😀

janaelia
30. čer 2018

@zuzulinda16 To se může stát že budeš jen špinit ze začátku. Ještě mě napadlo, vynechala jsi u prvního plata? Myslím mezi prvním s druhým?

zuzulinda16
autor
2. črc 2018

@janaelia vynechala jsem v úplně prvním blistru tak jednu tabletku ve 3 týdnu.
Teprve včera jsem přestala špinit, ale stále nedokážu říct, jestli jsem menstruovala. Ve středu už zase začínám brát po pauze.

janaelia
5. črc 2018

@zuzulinda16 No ono asi bude trvat nez se to srovna, to asi nepujde jen tak jednoznacne rict, asi bych se zasla poradit s lekarem, ten bude vedet vice a poradi ti jak jsi na tom. Zasla bych si k nemu.

zuzulinda16
autor
6. črc 2018

@janaelia Tak od středy beru prášky, asi v neděli než jsem začala brát špinění ustalo konečně po dvou týdnech🤦🏼‍♀️ Než si půjdu pro recept na další platíčka, tak se s doktorkou poradím určitě. Posledních pár dní mě pobolívá hlava, kručí mi v břiše a obtěžuje mě plynatost, tak já už fakt nevim 🤦🏼‍♀️

vendelinka08
8. črc 2018

Čárka je krasně vidět..a důležité je..že už menzes mešká....gratuluji

zuzulinda16
autor
8. črc 2018

@vendelinka08 asi sis spletla diskuzi

vendelinka08
8. črc 2018

@zuzulinda16 jojo..preskocilo mi to...😆

janaelia
16. črc 2018

@zuzulinda16 Jo tak bolest hlavy může s antikoncepcí souviset, to se s ní poraď a třeba ti dá jinou. Nemusí ti sednout a můžeš vyzkoušet třeba jinou. Mě u ní nikdy nic nebolelo, tak nevím no. Tak to je fajn, že krvácení ustalo. Jo jak půjdeš pro další, tak se určitě poraď a řekni jí, že tě bolí ta hlava a ten žaludek, třeba budeš potřebovat jinou, co ti bude více vyhovovat. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru