Menstruační kalhotky. Jaké máte?

cekamnazazrak
27. srp 2022

Holky, máte některá menstruační kalhotky? Jaké? Já je už hodně dlouho zvažuji. Teď jsem 3 týdny po porodu a už jen špiním a sem tam lehounke krvácení. Tak si říkám, ze by byly příjemnější než vložky. Ale nevím jaké? Těch značek je tolik. Koukali jsem na Snugs, ale trochu mě odrazuje, že nejsou bavlněné ale z umělotiny. S jakými značkami mate zkušenosti? 🙏🏻

evawest
27. srp 2022

Ahoj, taky jsem si poridila menstruacni kalhotky po porodu a uz to jsou 2 roky a super 👌 ja mam Modibodi, jsou docela drahy, ale fakt super. V jinych prispevcich si holky chvalily i jine znacky, ja s nimi ale zkusenost nemam. Urcite jeste nekdo doporuci i jine a budes si moc vybrat.

tasimia
27. srp 2022

@cekamnazazrak měla jsem snugs a za mě nee. Jako vydrží, to rozhodně. Ale mě vadila ta síťka a jak se na tom uchycuje co nemá. Bylo mi to nepříjemné.

ekou
27. srp 2022

Ja mam z teto stranky kalhotky https://www.maluna.cz/menstruacni-kalhotky/ a jsem spokojena. Nejsou z bavlny, coz me taky ze startu odrazovalo, ale material je prijemny na tele.

linusha
27. srp 2022

@cekamnazazrak Já mám 1 modibodi, 2* meracaus, 4* loveluny, 2* dorina, 1* sayu a 3* snugs a nejraději mám loveluny z poměru kvalita, funkčnost a cena.

jannym
27. srp 2022

Mama 4x loveluna a 4 no name cina a ja se do nich zamilovala, je to takova pohoda oproti vlozkam

gbp
27. srp 2022

@cekamnazazrak ja mam snugs, ale za ty prachy me to teda nenadchlo. asi sem cekala nejake wau pecka, ale to se nekonalo. stalo se mi, ze i protekly, mam na silnejsi ms, ale pouzivam az tak 3. den nebo na noc, pripadne jako doplnek ke kalisku. vadi mi to prani v ruce, taky me zastudi pri nasazovani, kousky co tam zustanou musis utrit papirem a pripadaji mi takove neprodysne. kdyz mam bavlnene a kalisek, prijde mi to proste pohodlnejsi a vic to vetra. ale asi zkusim jeste jinou znacku, rozhodne je to prijemnejsi nez vlozky nebo tampony. a taky ekologictejsi.

1pomnenka
27. srp 2022

Mám ze stránek Intimino kalhotky Mena Full, na začátku a na konci je nosím samotné, jinak jako pojistku. Čekala jsem od toho víc, ve vedrech nenositelné, je to silný materiál, byla bych zapařená jako jetel. Kamarádka má několikery Snugs, po 2 letech se rozpadlo to jádro uvnitř a protékají.
https://intimino.cz/cz/items/2173/mena-by-noion...

kakba
27. srp 2022

@cekamnazazrak mam jich vice, zacala jsem se snuggs, ale teda za ty penize, hruza a des. Jedine co ted nosim a co mi vyhovuji a jsou prijemne, tak kalhotky z DM. Mam jich snad patery, ani uz nevim.

brigitasturcova
28. srp 2022

Mám snuggs, ale moc mi nevyhovují, ta savá vrstva moc krátká a trochu se v nich člověk paří. Vyzkoušela jsem od Maluna, ty jsou parádní, savá vrstva dlouhá, parádní "bombarďáky", jsou fakt pohodlné.

herbinaaa
28. srp 2022

žádné. Mnohem příjemnější jsou pro mě menstruační kalíšky