MS o týden dříve a stres v práci

marci7777
27. bře 2018

Ahojte, chtěla bych se zeptat, teď jsem měla v práci hodně stresové cca 4-5 dnů, MS mi přišla o týden dříve než měla, silnější než kdy jindy, žádné jiné příznaky ani bolesti ale s MS nepřišly, myslíte si, že je možné, abych byla těhotná? Nebo už teď šance není a je třeba čekat další měsíc? TT jsem ještě nedělala, čekám až MS ustane. Děkuji za odpovědi

2hanah
27. bře 2018

@marci7777 Nemyslím si, spíš to vidím na ten stres, nevidím důvod, proč by kvůli těhu měla dorazit ms dřív a silnější, lituju 🙁 taky se mi to tak ze stresu už povedlo a taky znám, že když byla silnější, neměla jsem křeče ani bolesti. Hodně štěstí!

marci7777
autor
27. bře 2018

@2hanah děkuju.. počkáme příště 🙂

2hanah
27. bře 2018

@marci7777 Držím pěsti, aby to vyšlo 😉

priefi
27. bře 2018

@marci7777 spis ten stres. Pokud je silnejsi nez normalne, tak i kdybys pred ms byla tehu, tak s ms to odeslo. Ale spis jsi tehu nebyla. Preji at se zadari 😊

katkatris
27. bře 2018

Mohl to být stres nebo třeba cysta. Stres mohl vyvolat dřívější menstruaci. Test si můžeš klidně udělat, ale asi to moc na těhotenství nevidím, ale držím pěsti u dalšího pokusu 🙂.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru