Můžu být těhotná? Byl ve mně kousek, udělal se jinam

martina12344
6. pro 2015

S pritelem jsme spolu chteli spat.. nemel kondom ale ani ve mne nebyl. Snazil se do mě dostat a skoro ve mně nebyl. Prostě to dál nešlo. Pak se tedy jen udělal jinam. Nebylo nic kromě vzajmneho uspokojovani. Ale nesoulozili jsme spolu. Muj dotaz zni. Jestli je mozne ze jsem tehotna. Kdyz za prve byl ve mne malinkaty kousek. Ani ne. Za druhe udelal se jinam a za treti stalo se to v dobe kdy nemam plodne dny. Ale nemeli jsme kondom. Jen se chci zeptat jestli mate nejake odpovedi ktere mi pomohou. Hodne o to stojim. A potrebuju vazne nutne vedet jestli ano nebo ne. A pokud ano jak tomu ted zabranit. Stalo se to vcera 5.prosince a nekdy kolem pulnoci. Mnohokrat děkuji za jakoukoliv radu.

cerberos1306
6. pro 2015

Pravděpodobnost na otehotneni je mala. Pokud chcete mit klid v dusi, je tady možnost Postinoru. Vetsine žen vsak toto nedela dobre. Priste se na sex radeji pripravte, kdyz partner nenosi kondomy.

lv
6. pro 2015

Nebudeš, ale neriskuj příště a chraňte se.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru