Můžu v těhotenství pít bylinné čaje?

pouzdrovka
16. srp 2010

ahoj holky koníkovky, mám na vás otázekču ohledně pití bylinných čajíků v těhu...Jsem ve 13tt a jsem nějaká nachlazená, bolest hlavy, poškrabkávání v krku...myslíte si, že si můžu dát čaj typu...při chřipce a napchlazení atd...? děkuji za odpovědi

sdusa
16. srp 2010

tezko rict, vsude pisou, ze se bylinky nesmi. Ja bych nepila ty caje na chripku, ale treba sipek plod, nebo sumivy vitamin C. Hodne pij a odpocivej.

helulela
16. srp 2010

čaj radši jednosložkový, třeba heřmánkový, jinak seznam nevhodných bylinek tady http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/vyziva/byl... - je toho až až 😕

lidiab
16. srp 2010

@pouzdrovka Smesi radsi nepij, tedy krome tech pro tehotne. Nektere smesi na zaludecni potize jsou ok. Musis si precist slozeni. Caj na nachlazeni je nebezpecny tim, ze casto obsahuje salvej - bylinku ktere je pro tehotne vyslovene zakazana. Nesmi se take salvejove bonbony, sirupy atd. Ja osobne jsem pila caje pro tehotne, caj z cerstve maty a cerstve medunky, sipkovy caj.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru