Nakupujete potraviny přes internet? Znáte službu Potraviny on-line?

tesco_xenie
20. říj 2014

Nakupujete potraviny přes internet? Slyšeli jste o službě Potraviny on-line, díky které si můžete svůj rodinný nákup vyřídit přes internet? Vyzkoušeli jste již tuto službu? Jaká byla vaše zkušenost?

ojika
20. říj 2014

Jen ty nejlepší, jak jsem už psala pod článkem 🙂

pouzarovaj
20. říj 2014

Vyzkoušela jsem zatím asi dvakrát a zkušenosti zatím výborné.

terkaz
20. říj 2014

My jsme take zatim max. spokojeni 🙂

tulikiss
20. říj 2014

Ja zkousela jenom pred Vanocema a dost veci nebylo. A co me prekvapilo, ze ten kdo dava nahrady veci co nejsou nad tim moc neuvazuje. Pokud si objednam kojeneckou vodu, tak jako nahrada obyc. voda neni zrovna adekvatni nahrada ☹ . Ale jinak super, vynesl do 4 patra a prijel presne jak mel.

vendulka
20. říj 2014

ne, a v tescu bych určitě nenakupovala potraviny (hlavně co se týče masa) 😝

cizu
20. říj 2014

A rozšíříli jste už i oblasti, kterých se to týká, nebo stále Praha a okolí???

jarunkaxyz1
20. říj 2014

Určitě nakupujeme, ne tedy úplně pravidelně, ale dost to ušetří čas. Náhrady brát nemusíte, ale oceňuji naopak, že se snaží vybírat cenově podobné výrobky. Co musím ale pochválit nejvíc, je nádherná zelenina a ovoce - to bych nikdy takhle kvalitní kousky při běžném nakupování nevybrala.

nita1984
20. říj 2014

Objednávám cca jednou měsíčně, musím říct, že zkušenost výborná, vybírají opravdu výborné kousky, chlazené vozí v chlaďáku, mražené v mrazáku... nemůžu si stěžovat. Když člověk objednává nákup za x tisíc vč. prášku na praní, vod atd.... alespoň se s tím nemusí tahat

arinikac
20. říj 2014

Zatím mám jednu výbornou zkušenost, určitě jsem nenakupovala naposled. Je to skvělá služba. Zelenina, ovoce v perfektním stavu. Jogurty, sýry atd. s běžnou dobou spotřeby (ne těsně před datem spotřeby).

xcere100
20. říj 2014

Objednávám každý týden a jsem maximálně spokojená!!!! Už se mi do obchodu vůbec enchce a jsem moc ráda, že se dvěmi dětmi si večer najdu čas, objednám co potřebujia druhý den mám vše doma. Vřele doporučuji!!!!!

beruzska
20. říj 2014

spokojenost 100%, nakupuji pravidelně - hlavně, když dostanu kupon na dopravu zdarma 😉

nita1984
20. říj 2014

Mě vyhovuje to, že nakoupím to, co opravdu potřebuji... ne jako v obchodě, kde si vždycky nejsem jistá, jestli tohle či ono mám nebo nemám... Navíc neuvěřitelná úspora času.

antoinet
20. říj 2014

Rodiče v Brně super zkušenost s tescem, maminka nemusí tahat těžký tašky. V Jihlavě to zatím nenabízíte, že?

tesco_xenie
autor
20. říj 2014

@tulikiss Dobrý den, děkuji Vám za Vaši připomínku. Předala jsem Váš dotaz kolegům z provozního oddělení. Neustále pracujeme na zlepšení našich služeb. Proto jsou tyto informace pro nás velice důležité.

nikollita
20. říj 2014

Moc ráda bych vyzkoušela, myslím, že by mi to dost pomohlo 😉 ale bohužel moravskoslezský kraj jaksi není v nabídce ☹

teeerez
20. říj 2014

Rada bych vyzkousela, ale zatim jsem nezkousela. Neni mi zcela jasne jaka je cena za dopravu + nedari se mi to najit dostatecne rychle abych s tim mela trpelivost

pine
20. říj 2014

Pravidelně každý měsíc udělám mega nákup a nemůžu si vynachválit! 🙂 Člověk si vše v naprostém klidu a pohodlí doma vybere, podívá se, co je v akci, nakoupí těžké vody, prací prášky apod., se kterými se nemusí tahat... Zelenina a ovoce úplně ukázkové, takové snad ani v obchodě není, a když je, tak je kolem miliarda lidí🙂 Pokud zboží dovezou večer (což mi s ohledem na mojí práci vyhovuje), doprava je 49 Kč (nebo s kuponem dokonce zdarma) - pokud bych jela do nejbližší obchodu autem, benzín by mě vyšel tak dvakrát tolik. Fakt super, opravdu na tuto službu nedám dopustit a musím říct, že mi neuvěřitelně ulehčila život🙂

texetka
20. říj 2014

Objednávala jsem poměrně často. Ze začátku paráda, pak se to ale pokazilo. Hodně věcí nebylo, náhrady nebyl úplně ok . Ano, odsouhlasila jsem je, protože jsem se zbožím počítala . Takže ikdyž byla náhrada dražší, tak jsem ji vzít "musela" .
Jinak řidič vždy donesl až před byt, byl milý.. počkal až nákup odkontroluji. To si nemohu stěžovat ani v nejmenším.
Možná, kdyby byla služba, že by na email nebo na sms dorazila info o tom co není a zda chci náhradu vybrat od vás nebo si vyberu sama něco jiného, tak jak to znám od jiných eshopů, bylo yb to lepší.

pajiskazemlyna
20. říj 2014

Já jsem taky nadmíru spokojená, zboží vždy čerstvé, zelenina a ovoce opravdu moc pěkné, řidič vždy velmi ochotný - chtěla jsem si pro nákup dojít dolů a on mi řekl, že mi ho musí donést až k bytu 😀 Všechno se mnou prošel a překontroloval, za mě opravdu paráda.

marrei
20. říj 2014

Spokojenost, využívám hlavně na nákup těžkých věcí - mléko, mouky, cukry, nápoje... dodání až před dveře, nemůžu si stěžovat 🙂

hojda
20. říj 2014

super věc, nemůžu si vynachválit.

mafeska
20. říj 2014

nakupovala jsem takto asi 2x a pokaždé max. spokojenost.

tesco_xenie
autor
20. říj 2014

@cizu
@antoinet
@nikollita
Aktuální mapu oblasti dovážky naleznete zde http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-overeni...
Stačí vložit PSČ a hned zjistíte, zda je naše donášková služba dostupná ve Vaší lokalitě.

renca_hanych
20. říj 2014

@tesco_xenie dobrý den, dejte mi podrobné info. Kde přesně to funguje? ve všech městěch , kde je Tesco? a je zpoplatněný dovoz potravin? o této službě slyším poprvé 😉 a nesmějte se 😀 . Ale jelikož bych potřebovala ušetřit čas a vážně by to fungovalo, ráda bych službu využívala 😉 Děkuju

antoinet
20. říj 2014

@tesco_xenie díky, takže celá Vysočina má smůlu🙂

jarkalada
20. říj 2014

ráda bych vyzkoušela a určitě na něco využila. Ale nemůžu, protože ve většině ostatních krajích se tato služba nenabízí 😒

mamkamarketa
20. říj 2014

Zkusila jsem jednou a zklamani obrovske.
Mame ve stejne vzdalenosti 2 tesca. Hypermarket a supermarket. K nam vozi zbozi ze supermarketu, ktery ma o dost mensi nabidku a 70% objednaneho zbozi nemaji. Prislo mi jine zbozi, ve snaze nahradit to puvodni.
Zklamalo me to

renca_hanych
20. říj 2014

tak už to taky čtu, tak mám smůlu 😀 to neva, snad se nabídka služeb rozšíří 😉 holt nezbývá nic jiného než vzít děti, kočár, batoh a tašku a razit na nákup po svých 😉 jsou horší věci na světě 😉

nikollita
20. říj 2014

@tesco_xenie no, bohužel. Ještě na tom musí Tesco zapracovat 🙂

llluckaaa
20. říj 2014

Mně by se to líbilo, ale mám smůlu, u nás tato služba také nefunguje ☹