Nechce spát přikrytý, máte fígl?

darwin04
22. srp 2014

Syn ma rok a nechce spat prikryty jak ho prikryji hned se odkope a to i ve spanku v lete jsem to neresila ,ale ted jak je chladneji ,nemate nejaky figl jak na to?

elvira
22. srp 2014

Malý se odkopával a tak jsme pořídili spací vaky - něco jako spací pytel nadoma... nic jiného mě nenapadá. 😉

niki727
22. srp 2014

Dcera také nesnese být přikrytá. Mě se bohužel neosvědčil ani spací pytel, tam jí zase vadí, že nemůže mít tolik volně nožičky. Prostě jsem pořídila teplejší pyžamko s dlouhým rukávkem . Nic víc mě zatím nenapadlo....

darwin04
autor
22. srp 2014

A byli v tom radi uvazovala jsem o tom ,ale on je takovy cestovatel nevim jestli by ho to nezlobilo brani to v pohybu ne?

leia1
22. srp 2014

u nás to samý, máme pyžamko s dlouhýma rukávama a nohavicema

andreasek82
22. srp 2014

u nas ani jedna z dcer nespi prikryta, odkopou se i ze spacaku, takze krome leta spi celorocne v pyzamu s dlouhymi rukavy a nohavicemi + slabsi mikina jako druha vrstva.. ac je prikryvam kazdy vecer, nez jdu ja spat, nez dojdu ke dverim, uz jsou zase odkopane.. 😅

krystalka
22. srp 2014

@darwin04 - syn měl jako malý taky spací pytel, měli jsme jich několik - tenký, silnější....cestování to nijak nevadilo, cestoval i s pytlem, dokázal v něm dokonce i chodit 🙂, nahoře byl jenom na ramínka, takže ruce měl volné a nohy měl v teple 🙂 ....později jsem mu dávala takový ten overal s ťapkami, ten fleecový a nebo teplejší pyžamko a chlupaté ponožky....taky se dřív pořád odkopával, teď je mu 6,5 a spí zachumlaný pod dekou i s hlavou 🙂

bonavoxa
22. srp 2014

@darwin04 U nás to samé. V pytli nevydrží, protože se různě překuluje. Spí v bodyčku s dlouhým rukávem, dlouhém overálku a ponožkách.

boban
22. srp 2014

@darwin04 syn nesnáší přikrývku odmala..hned ji zkope a když ho jdu ukládat už mi hlásí že deku né, deku né 😀 má normální pyžámka, když je chladněji, dám i ponožky, které netlačí a už delší dobu se umí sám přikrýt, když je mu zima 😉 tak klídek, kdyby mu byla zima,tak on si poradí 😉

dana3262
22. srp 2014

@darwin04 naši kluci taky. Ale spí jen v tričku s holým zadkem, odkopani, při otevřeném okně a jsou pořád tepli, tak to neresim. Asi je mu horko, tak se odkope..

darwin04
autor
22. srp 2014

Tak vidim holky ,ze to je problem u vetsiny nezbyva nic jineho nez prioblect beru to nejak podle sebe spim prikryta i kdyz jsou paraky no a kdyz ho vidim jak spi tak to ve mne cuka.

andelka
22. srp 2014

Starší vzal na milost peřinu ve 3letech, možná pozdějc. Napřed měl spací pytle, později prostě dvě vrstvy, tenké tepláky, teplejší, tenké triko a mikču, a teplé ponožky. Mladší spí taky bez peřiny.

katyxq
22. srp 2014

Naše malá se taky odkopává, vrtí se, takže ve výsledku jí kouká většina nohou i zadku i z pyžama ... no, já se ji jak trotl snažím přikrývat (ale do pár minut je na tom stejně), ale čím dál méně často, ono vlastně já to řeším zbytečně, dělám problém z něčeho, co problém není, jí nevadí, že spí nepřikrytá ... nemocná skoro nebývá, je otužilá, prostě jí asi je pod peřinou i tenkou dekou teplo. Takže spí tak.

lv
22. srp 2014

rezignovala jsem..malá prostě nevydrží přikrytá víc jak minutu..když jdu kolem, zakreju, má teď, vzhledem k počasí pyžamo s dl.rukávem /bez ťapek, nesnese ponožky ani ve dne, vlastně nerada i boty, ale to už je jiná story/. Už to neřeším, co s ní mám dělat. Zmrzlá ráno není. V pytli spala do 6m.

jituliiii
22. srp 2014

Jeeee, tak to by mě taky zajímalo🙂)) Já ji dokonce zakrytím vzbudím, takže už to neřeším.. Prostě ji na noc dávat nějaký teplejší dupačky asi...

agne
22. srp 2014

Nápodobně. My to vyřešili tak, že ji přikryji až usne... Nebo použiji, když je chladněji bambusovou osušku místo peřinky. A jinak jí dám klidně "spací" bodýčko s dlouhým rukávem a polodupky, protože když měla pyžamo tak měla holá záda... Ale nad ránem se přitulí ke mě pod peřinu a zahříváme se společně... Dobrou 😔 😀

lidag
23. srp 2014

.... u nás to samé... Jenže když se odkope, tak kňourá, je jí zima.. Tak jí musím přikrývat. V rámci toho, abych se vyspala, tak jí - až usne - nacpu do spacího pytle... Ten totiž odmítá, tak jí tam pak musim přendat ve spánku..

myrer
23. srp 2014

@darwin04 Já mám taky noční cestovatelku v postýlce, koupila jsem spací pytel, co jde přepnout z pytle na kombinézu a ted je to pohoda, normálně v tom i chodí.

darwin04
autor
24. srp 2014

@myrer nic takoveho jsem nenasla kde jste to poridili ? Nemas odkaz? 🙂

myrer
25. srp 2014

@darwin04 prodává Babywelt, koupila jsem Softy, TOG má nejvyšší, je to sice pálka za spací pytel, ale celkově se to asi vyplatí.

darwin04
autor
26. srp 2014

@myrer Super bomba presne neco takoveho jsem hledala uz jsem to objednala 🙂 dekuji moc myslim jsi ,ze to bude dobre 😉